- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Otnovo tazi menstruaciq
Ne znam dali na pravilnoto mqsto sam pusnala temata,ama tuk re6ihTa zna4i bih iskala da znam ima li nqkakvi na4ini, 4rez koito menstruaciqta da bade izmestena i ako ima kakvi sa te?
Начи нормалната въздраст е между 12 и 14 год.![]()
По темата на мен си ми е редовна![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Zna4i si povredena ne6toПървоначално написано от exploitedteen
.
Не знам дали може да бъде изместена,но мисля,че не.Ами на мен понякога ми е редовна,но повечето пъти ми закъснява.
hahahahahahaha povredena e da![]()
po temata:ne,pochti vinagi mi zakysnqva
...TaKe mE In YouR ArmS...
Може да се каже, че е редовна, с малки изключенияА за какво ти е да я изместваш? Мисля, че не може..
Божествена лудост ли ме обхвана?
кога ти присъдиха п***а па на тебе.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Редовна е, с малки изключения. Изместена да бъде...хм, не знам. Можеш да я забавиш малко като пиеш витамин С преди да ти дойде, ама всеки месец да го правиш това, не си струва..А и само си разбазикваш организма.
На мене ми е редовна а незнам дали има някакви начини да се замества![]()
Моята никога не е идвала, когато трябва. Последната трябваше да ми дойде на 17...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Mersi za otgovora-ti nai-to4no si razbrala smisala na temata mi i mi dava6 otgovor na tva,koeto me interesuva!Първоначално написано от teardrop
I ako nqkoi naistina znae i e siguren dali ima takav metoz za izmestvane na menstruaciqta neka spodeli,za6toto ne iskam na bala si da sam v cikal!Mersi
... Моята пък вече спря![]()
В менопауза съм, а съм още само на 17 .. Трагедия!
![]()
Дееба мъжете значиии, никфо съчувствие. БАСИ!![]()
Мойта е редовна и кратка. И боляща.![]()
За изместване има едни хапчета... Orgametril. Чувала съм, че били едни от най-безвредните и т.н., нооо на мен не ми се е налагало и не знам.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ми моята понякога е редовна, друг път закъснява с няколко дни. Не е имало досега обаче месец, в който да не ми дойде изобщо. Можеш да я промениш чрез хапчета, ама не е хубаво, съдържат хурмони и за да ги използжаш, задължително се консултирай с гинеколог!![]()
![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ебати, за да ти спре не трябва ли първо да ти е дошла??? или ти е идвала като по-малъкПървоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
по темата - абсолютно редовна, без болки за щастие, но мн 4есто при4иняваща истери4ни кризи![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
kak taka ti e sprqla?V kakav smisalNe ti e idvala ot mn vreme li?
Мхмммм. Бе менопауза ти казвам.. Голяма трагедия!!!Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Mhm e ne e bolkA za umirane de!![]()
Abe hora-po princip anketata mi e na tema Dali cikala vi e redoven,a temi4kata mi e za izmestvane na cikala,a kato vijdam mn malko sa tezi,koito sa mi otgovorili na tozi vapros!tctc
ами мнението на Буут не ти ли е достатъчно или ще трябва да го повтрорим пет хиляди пъти? то и аз знам,че е така. но пък като ги спреш хапчетата,менструацията ти става много повече и по-болезнена.. поне така знам. не съм пробвала и няам намерениеПървоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
Ami na men po pricnip mi trqat nekvi hap4eta za 1-2 pati moje bi,a znae6 li za kolko vreme se izmestva?moje bi zadavam tapi vaprosi,ama ne sam naqsno!Първоначално написано от Boot
![]()
Za da pitam o6te zna4i ne mi e dostata4noПървоначално написано от priti_kiti
I nqma da gi po4vam za postoqnno ta da gi spiram-stava vapros za izmestvane 1-2 pati
Лелел и аз съм в мeнопауза. Половината от младежта ни е в менопауза. Накъде отива света...Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Менопаузата е преустановяване на менструалните цикли като естествена фаза от живота на жените по пътя им към старостта
kato 4e li ne upotrebqvate to4niq termin /osven ako ne ste na okolo 50god de/![]()