.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: bihte li...

........:D
    Guest

bihte li...

... si stanali gaje s nqkoe po-pulno momi4e ?
    Vie ste:

Фен
    Град
    Вкъщи
    Поледния смотан посг Бих ти го набил

Голям фен
    Град
    София
    НЕ! Пълните момичета не са хора, не заслужават да обичат и да бъдат обичани, трябва всички да им се подиграват! Що за тъп въпрос?! Как можеш да делиш хората в зависимост от това колко тежат

Повече от фен
    Ako moje das e prieme taka tazi tema:Vun6nostta ima li zna4enie!Poprincip pyrvoto ne6to koeto ti pravi pve4atlenie e vyn6niq vid,a posle ve4e razy4ava6 haraktera na edin 4ovek!Mnogo hora kazvat 4e za da te haresa edno mom4e to trqbva da ima kakvo da my hvane okoto,edva li ot pyrvo vpe4atlenie 6te trygne da razgovarq s teb!?A dokolkoto za pylnoto momi4e......vijgdala sym pylni momi4eta s mnogo krasivi 4erti,napravo da kaja krasavici vypreki 4e sa pylni...e vijdala sym i ne dotolkova priqtni nagled momi4eta,no 6tom ima 4yvstva ima li zna4enie dali momi4eto ili mom4eto e pylno ili e slabo ili e kato pry4ka!Stiga ve4e ni e interesyvalo 4yjdoto mnennie!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е кво им има на пълните момичета бе??Да не е бъчва случайно?О боже сякаш само манекенки трябва да си харесваш така ли?? По тъпа тема не бях чела честно!!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Мда разбира се , че бих Тва момче може да бъде адски яко и забавно Никога не съм деляла момчетата на пълни,слаби,здрави и т.н
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен
    momi4etata ne triqbva da se delqt na krasivi i grozni,ili pak na debeli i slabi.vsqka edna si ima polojitelna i otricatelna strana.vqrno 4e na 1 pogled se zabelqzla parvo van6niq vid,no pak ot kade da znae6 kakva e po harakter ako ne q opoznae6?!?
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    NePoStoQnNo
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    momi4etata ne triqbva da se delqt na krasivi i grozni,ili pak na debeli i slabi.vsqka edna si ima polojitelna i otricatelna strana.vqrno 4e na 1 pogled se zabelqzla parvo van6niq vid,no pak ot kade da znae6 kakva e po harakter ako ne q opoznae6?!?

Guest
    xaxaxaxa zavisi ot momi4e turi 1 pic i 6ti kaja

Guest
    Куцо, кьораво, сакато - дупка има ли е злато

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Бих....аз неделя хората на слаби дебели.....т.н.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Град
    Bourgas
    е кво ло6о имат пълните моми4ета бее? пффф 4овек мн си зле..как може да ги дели6...дай тогава по4ваме да ги делим си4ки на тъпи умни дебели слаби мускулести трътли....бахти...простата тема..не гледай само вън6ния вид характера е мн по важен...но явно ти гледа6 само опаковката...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

pampers :

е кво ло6о имат пълните моми4ета бее? пффф 4овек мн си зле..как може да ги дели6...дай тогава по4ваме да ги делим си4ки на тъпи умни дебели слаби мускулести трътли....бахти...простата тема..не гледай само вън6ния вид характера е мн по важен...но явно ти гледа6 само опаковката...

ИМЕННО !
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Guest
    Aма много сте заблудени честно, само всички повтарят "Външния вид няма значение, важно е какъв човек си", егати ако е някой супер противен и не можеш да го гледаш дори- ще стоиш ли да видиш какъв му бил характера? Не мислите изобщо. Да има ГРОЗНИ хора, отблъскващи, противни, неприятни. Да може и да са добри хора, обаче извинявай... Представи си едно момиче, 150 кила, кривогледа, мустаката, пъпчива, с криви зъби- ето тя не е виновна че е такава, ама на теб няма да ти е приятно да я водиш със себе си... Преувеличавам нали? Да ама е същото- лицемерно е да твърдиш че няма значение вида, има и то голямо. Да вярно, ако е супер манекен/ка но пълен боклук- няма да го харесаш. Обаче колкото и да е свестен, ако е крокодил пак няма да се получи. Сега ми се обидете и не ми говорете муахаха, баси, нямало значение, тва го казват само грозните... И още нещо, има разлика межди грозни и неподдържани хора, освен това в пубертета никой не е особено красив, като минеш определена възраст вече си личи що годе какъв си... Ем да не съм перфектна, далече съм от тая мисъл, той също не е перфектен и се позакръгли с годинките, ама сме си ок заедно...Някои неща не можеш да промениш, обаче извинявай ама теглото МОЖЕ, дебелите да спрат да се оплакват и да си намират извинения, ами да отслабнат, не не заслужават внимание, след като не полагат усилия... Лично съм виждала хора да отслабват с по 20-30 кила, значи можело а? А ако не можете да положите усилие да отслабнете- спрете да се оплаквате че не ви харесват и да питате "Ама бихте ли се ... с по-пълно момиче" Бахти, ако си само "пълна" ще ти е по-лесно да отслабнеш сега, отколкото кат станеш 150 кила...Оф неразбрани хора

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Aма много сте заблудени честно, само всички повтарят "Външния вид няма значение, важно е какъв човек си", егати ако е някой супер противен и не можеш да го гледаш дори- ще стоиш ли да видиш какъв му бил характера? Не мислите изобщо. Да има ГРОЗНИ хора, отблъскващи, противни, неприятни. Да може и да са добри хора, обаче извинявай... Представи си едно момиче, 150 кила, кривогледа, мустаката, пъпчива, с криви зъби- ето тя не е виновна че е такава, ама на теб няма да ти е приятно да я водиш със себе си... Преувеличавам нали? Да ама е същото- лицемерно е да твърдиш че няма значение вида, има и то голямо. Да вярно, ако е супер манекен/ка но пълен боклук- няма да го харесаш. Обаче колкото и да е свестен, ако е крокодил пак няма да се получи. Сега ми се обидете и не ми говорете муахаха, баси, нямало значение, тва го казват само грозните... И още нещо, има разлика межди грозни и неподдържани хора, освен това в пубертета никой не е особено красив, като минеш определена възраст вече си личи що годе какъв си... Ем да не съм перфектна, далече съм от тая мисъл, той също не е перфектен и се позакръгли с годинките, ама сме си ок заедно...Някои неща не можеш да промениш, обаче извинявай ама теглото МОЖЕ, дебелите да спрат да се оплакват и да си намират извинения, ами да отслабнат, не не заслужават внимание, след като не полагат усилия... Лично съм виждала хора да отслабват с по 20-30 кила, значи можело а? А ако не можете да положите усилие да отслабнете- спрете да се оплаквате че не ви харесват и да питате "Ама бихте ли се ... с по-пълно момиче" Бахти, ако си само "пълна" ще ти е по-лесно да отслабнеш сега, отколкото кат станеш 150 кила...Оф неразбрани хора
    Много брутално, ужасно грубо, но е самата истина.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много брутално, ужасно грубо, но е самата истина.
    И аз мисля така,брутално е но е истината!!!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    За съжаление животът от рано ме направи цинична. Някои хора обаче възприемат нещата чак когато им ги кажеш по този начин. Собственото си "осъзнаване" дължа на един също толкова циничен човек- собственият ми баща. Е той никога не използва груби думи, но пък така те отрезвява че не е истина. Понякога се нуждаем от един словесен "шамар"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си