- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква ти беше първата цигара?
"Феникс" синьо, кинг сайз..
От 1989 спряха да ги правят май..
Az ne pusha ama si bqh drupnal ... Za pyrvi pyt ot Femina nekwaZa da wida kwo e .. Ama ne chustwam nishto kato pusha..ne mi trqbwa
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Sinio viktori...tati mi q dade i bukvalno shtqh da se izdraifam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Edna zelena vikat i treva no be6e minalt godina i ot togava sum pu6il 3-4 puti \/ iee ne sam narkoman
![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
толкфа отдажна беше , 4е ве4е даже и не помня![]()
До колкото си спомням аз опитах червен средец като първа цигара бил съм 4-ти клас.Сега пуша бяло виктори и те си ме кефят най-много![]()
podpis ?
До колкото си спомням аз опитах червен средец като първа цигара бил съм 4-ти клас.Сега пуша бяло виктори и те си ме кефят най-много![]()
podpis ?
Май някакъв "Средец" беше,от една моя приятелка...
moita purva cigara be6e femina rozova,a sega sum na eva slims
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Парламент ... ама вече не пуша ..
Sredec![]()
(ako se broi de 6toto az nemojah da q izpusha cqlata a i bqh tolko malka..
otkradnah q ot dqdo dokato spe6e!
)ina4e sled tfa ve4e moje da se kaje istinskata mi purva cigara be6e Femina nqkyf vid nepomnq kyf
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
melnik be6e a parvata drapka be6e ot bqlo viktori
I az takaПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
няква фемина беше...![]()
Синьо виктори... Мамицата им изроди! За една бройка да ме уморят![]()
m0ita p1rfa cigara be6eeee VicToRy ama ne p0mnq t04ny kf0o!xixixi![]()
Арда без филтър.
Не се ебавам, запалих от цигарите на дядо.
Бяло виктори
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Мойта беше S класа...с най-добрата ми приятелка решишме да пробваме...и си купихме такива...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
мии...мисля,че бяло виктори и сега ми изниква в съзнанието ,че когато бях на 5 години някъде исках да знам какво е и майка ми е супер точна и изтрещяла и ми даваше да си дръпна...са си пуша или victory silver или тя ми дава карелия щото такива пуши
![]()
Moita be6e 4erven trezor,maika mi takiva pu6e6e togava![]()
синьо виктори и бях на път да![]()
![]()
Я свободен – словно птица в небесах,
Я свободен – я забыл что значит страх.
Быть другим – это значит быть всегда одному,
Выбираешь что тебе: суму, или тюрьму,
Никому просто так не дается свобода
Из неё нет выхода и в неё нет входа.