.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    не ме кефат наконтените.. ако момичето е хубаво, няма да се нуждае от 100 кг. грим

Айде мнение и на момиче ... ще ви кажа защо момичетата си слагат грим - слагат го, за да си прикрият недостатъците, слагат го, за да скрият грозотията си ... аз лично много рядко си слагам грим, предимно, когато ще ходя на центъра. Тези, които си купуват скъпи дрешки искат само да ги забележат, искат да засенчат другите и да покожат с какво разполагат ...

Това си е моето мнение! Тълкувайте го, както искате ...

Цитирай Първоначално написано от TeeN_F_F
    Айде мнение и на момиче ... ще ви кажа защо момичетата си слагат грим - слагат го, за да си прикрият недостатъците, слагат го, за да скрият грозотията си ... аз лично много рядко си слагам грим, предимно, когато ще ходя на центъра. Тези, които си купуват скъпи дрешки искат само да ги забележат, искат да засенчат другите и да покожат с какво разполагат ...

Ясна си ми колко си проста и ограничена.
    Само ще ти кажа, че скъпи дрешки, човек си купува, защото държи на качеството, произхода и визията на дрехата. А такива завистливи пикли като теб си мислят, че се купуват дрехи, за да бъдеш забелязан.
    Ти дори и със скъпи дрехи не би била забелязана, щом мислиш така. Да бъдеш забелязван зависи от самия теб, не от дрехите ти.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса

Само ще ти кажа, че скъпи дрешки, човек си купува, защото държи на качеството, произхода и визията на дрехата. А такива завистливи пикли като теб си мислят, че се купуват дрехи, за да бъдеш забелязан.
    Ти дори и със скъпи дрехи не би била забелязана, щом мислиш така. Да бъдеш забелязван зависи от самия теб, не от дрехите ти.

E добре де! И сега кво? Ако нямаш пари за скъпарски дрехи не ставаш? Ако предпо4иташ да ходиш естествена не ставаш? Ако не ходиш сяка седмица на фризьор и маникюр да те оправят не ставаш? Или ако не прекарваш по половин ден пред огледалото, гласейки се за излизане?
    Визията на едно моми4е изобщо не зависи от скъпите дрехи или многото грим. Каквото и да се говори, ако имаш красиво лице, гримът само може да те загрози (в големи коли4ества де), ако имаш хубаво тяло, ще изглеждаш добре и в потни4е за 5лв и дънки за 25, а не в дрехи за сумати пари от магазините по Витошка.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL

E добре де! И сега кво? Ако нямаш пари за скъпарски дрехи не ставаш? Ако предпо4иташ да ходиш естествена не ставаш? Ако не ходиш сяка седмица на фризьор и маникюр да те оправят не ставаш? Или ако не прекарваш по половин ден пред огледалото, гласейки се за излизане?
    Визията на едно моми4е изобщо не зависи от скъпите дрехи или многото грим. Каквото и да се говори, ако имаш красиво лице, гримът само може да те загрози (в големи коли4ества де), ако имаш хубаво тяло, ще изглеждаш добре и в потни4е за 5лв и дънки за 25, а не в дрехи за сумати пари от магазините по Витошка.
    Ти нали уж беше студентка, трябва да знаеш да четеш правилно, нали?!!
    Я сега прочети увеличените цитати и си преосмисли поста.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Ти нали уж беше студентка, трябва да знаеш да четеш правилно, нали?!!
    Я сега прочети увеличените цитати и си преосмисли постът.

Сори, сори, моя грешка!
    Не съм искала да цитирам никой, а просто да си постна мнението. Слу4айно е станало.
    В смисъл дори не съм 4ела много-много отговорите по темата, ама нещо се издразних на някви хора.
    Пак извинявай!

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Compton
    не ме кефят много много тия дет стават в 5 часа че да са контят,предпочитам някоя мацка без много грим с хубави дрешки(не някви розови и ботуши)

Guest
    emi poznavah eno momi4e det absoliutno nikaf grim ne si slaga6e i si hode6e s anzuzi ama si izglejda6e pove4e ot dobre. no kat cqlo pove4eto momi4eta sa po-dobre s grim.

Супер фен
    Може да не е с дрехи от 1000 лв,но харесвам да е поддържана. То си личи дори и да е с евтини дрехи

Ima malky zablydeni hora,otnosny grima i istinskoty my znachenie,koity ne gy myrzi moje da gy pro4ete tfa.... http://www.nonblond.com/mambo/index....=301&Itemid=33
    You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!

наконтените, изрусени мацки са мноооооо зле.. не ме кефят даже ме дразнят!
    за мен не е чак толко как изглежда, ако ми хареса мн ми дреме ако ще да е 1000 кг 1.10 висока..

ем има и хубави обаче има и такива дет цял ден да са гримират няя да има резултат,но попринцип харесвам по-"натурални"

Супер фен

Re: хайде момЧета...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    такам...ясно ми е че повечето си падат по по-наконтени мацки (смисъл повече грим,скъпи дрешки силно изрусени коси и т.н.),но ми е интересно има ли такива,които си падат повече по по обикновените момичета (почти никакъв грим или дори да лисва,дънки и маратонки и т.н)
    епа полека..тфа че съм руса и слагам грим(молив,сенки и гланц да уточня,даже може да се каже и че само молив че слагам),че нося токчета,къси поли ала бала на някви известни марки дрехи и т.н. значи че съм наконтена,така ли?..ест не казвам че не нося кецове и по-свободни неща ама направо ме гръмна с тая тема!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

DeSeRt4e
    Guest
    hora za mene grimyt ne e sredstvo za prikrivane nanedostatacite ne 4ovek a za pod4ertavane krasotata mi kvo lo6o ima na daskalo da hodi6 sas spirala o4na liniq fon dio ten glanc ili ne6to podobno. Tva 4e hodi6 grimirana ns tok4eta ili platformi ne te pravi magistralna princesa . pone spored men e taka za vas nz

Guest
    Специално за мен няма значение дали дънките и са 200лева или 20 лева стига да й стоят добре и момичето да е хубаво другото няма значение. Е, все пак не казвам че не трябва да се подържа.

Голям фен
    Град
    на луната
    Така като чета кво сте писали си мисля че говорите за различна наконтеност. Много ясно че не всичко е дрехи, грим, марки и фръцкане. Сега всички момчета казват че тея фръцли не им харесвали, е айде следващия път, когато отивате някъде и покрай вас мине някоя фръцла се замислете не ви ли се иска поне за малко да я имате и да сте с нея! Това че едно момиче се грижи за външния си вид (е не прекарва 24 часа пред огледалото) , поддържа си високи стандарти, носи дрехи които и стоят добре, подчертава чертите си с малко грим, и ухае на скъп парфюм, не я прави наконтена. А и нали първото впечатление от всеки един човек е външния му вид, иначе без да го познаваме как ще привлече вниманието ни, как ще ни заинтересова, и как ще разберем що за човек е по нататък
    Извинявайте че стана дълго
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Така като чета кво сте писали си мисля че говорите за различна наконтеност. Много ясно че не всичко е дрехи, грим, марки и фръцкане. Сега всички момчета казват че тея фръцли не им харесвали, е айде следващия път, когато отивате някъде и покрай вас мине някоя фръцла се замислете не ви ли се иска поне за малко да я имате и да сте с нея! Това че едно момиче се грижи за външния си вид (е не прекарва 24 часа пред огледалото) , поддържа си високи стандарти, носи дрехи които и стоят добре, подчертава чертите си с малко грим, и ухае на скъп парфюм, не я прави наконтена. А и нали първото впечатление от всеки един човек е външния му вид, иначе без да го познаваме как ще привлече вниманието ни, как ще ни заинтересова, и как ще разберем що за човек е по нататък
    Извинявайте че стана дълго
    Даммм, правилно виждане имаш за нещата.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си