.

Виж резултатите на анкетата: Бихте Ли Изневерили?

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

19 20,88%
  • Не

54 59,34%
  • 1 път съм изневерявал/а

10 10,99%
  • изневерявал/а съм го повече от 1 път

8 8,79%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Бихте ли изневерили?

Еми.. айде признайте си.

Аз не бих.. винаги съм и ще си бъда верен.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Мисля че имаше една подобна тема,но няма значени.По темата ми не не бих изневерила,за мен изневярата е предателство и за нея няма прошка,ако обичаш човека до теб никога не би му причинила тази болка.Лично аз не сам изневерявала и не бих изневерила,ако наистина даржа на човека до мен.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

евала
    за да изневериш, трябва човека до теб да не те привлича повече.. и не мисля че има смисъл да се правиш на ***** и да изневеряваш и да лъжеш като дърт циганин

Guest
    ako me bqhte popitali predi polovin godina shtqh da kaja-DA
    noooo,sega sam s chovek na koito naistina darja i ne bih izneverila,ako naistina ti puka za choveka do teb nqma da go napravish,na men za parvi pat mi puka i tochno za tva mislq che ne bih storila takova neshto!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    че в изневярата няма нищо лошо

базикам се, зависи дали връзката ми е сериозна или не, по-рано никога не съм се чувствала виновна заради изневяра и съм си я практикувала, но сега бих се поколебала.. не че съм кой знае колко влюбена и отдадена на приятеля си, просто го уважам и е малко по-различен от другите... добър човек е и когато поискам, направо ще го скъсам, няма да правя нищо зад гърба му, просто не искам
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    "Не прави това,което не искаш да ти сторят на теб"..Аз съм на този принцип!Мисля че е по-добре да кажеш на човека до теб истината,отколкото и двамата да живеете в лъжа..Щом се стигне до мисли за изневяра,значи нещо не е наред във връзката,тогава е по-добре всичко да приключи,отколкото да продължавате да се наранявате
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    че в изневярата няма нищо лошо

базикам се, зависи дали връзката ми е сериозна или не, по-рано никога не съм се чувствала виновна заради изневяра и съм си я практикувала, но сега бих се поколебала.. не че съм кой знае колко влюбена и отдадена на приятеля си, просто го уважам и е малко по-различен от другите... добър човек е и когато поискам, направо ще го скъсам, няма да правя нищо зад гърба му, просто не искам
    Да и аз мисля така,ако исках да му изнерверявам то по-добре да му кажа,вместо да го лъжа и да му при4иня болка!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Изневерявала съм ,но не бих го причинила на момчето с което съм... Просто го обичам и дори немога да си представя да съм с друг
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм изневерявала,няма и да го направя.Някои ще кажат,че не мога да знам какво ще стане утре,какво ще ми поднесе животът...да,не знам.Но едно нещо знам:каквото и да стане аз винаги ще го обичам и няма да ми трябва друг.Той ми е достатъчен,за да дишам и за да се чувствам щастлива.

зависи...

аз не бих javascript:emoticon('') И на мен ем са ми изневерявали поне сам е скасвали преди тфа javascript:emoticon('')

emiii nz...na poslednite mi 2 gadjeta i nastoq6teto sum ineverqvala...i vse pak i trimata sum gi obi4ala...prosto ponqkoga prava mnoo tupi gre6ki...e posle vinagi si priznavam te da praat kvot iskat
    Feel my pain

ATAKABG
    Guest
    Ако я харесвам наистина много - не.
    Но ако ми е просто гадже - да

Мега фен Аватара на iiirish
    не, не бих! защото това е подла постъпка, лишена от достойноство и чувство за лично себеуважение. на мнение съм, че ако не изпитваш същото към един човек и нещата не са като преди, ако тръпката е изчезнала и не можеш да я върнеш... няма смисъл да прибягваш до изневярата. така само излагаш себе си

Град
    На края на света, където небето се доближава до Земата, където живота и смъртта се преплитат в едно!
    Зависи, изневярата е много лошо нещо, ама все пак всеки изневерил си има причина. Най-лошото е когато тя е нищожна, но все пак причина.
    Къде ще отидеш? Толкова ми липсваш...

...Моля те, върни се вкъщи...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az bih izneverila.. I ne mislq che shte iznenadam nqkoi ot foruma s tova si izqvlenie.. Prosto da izneverish e normalno.. Horata sa jivotni.. Imat si pyrvichni nujdi i nqma nishto losho v tova da si gi zadovolqvat... Bih go napravila.. i bih prostila v sashtoto vreme ako mi izneverqt!

P.S. Ne kazah che nqma da byda naranena...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не казвай никога
    Не знаете наистина как ще се обърнат нещата, не знаете какво ще ви поднесе живота и след време какво ще мислите и чувствате ..
    По темата всичко е според зависи...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нали идеята е като имаш гадже да си само с него. Не виждам смисъл в това като си с някой да му изневеряваш. Лично аз не бих го направил обстоятелства, причини каквото и да било няма значение, никое момиче не може да ме накара да изневеря. При положение, че имам приятелка .

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Oooo i o6te kak!az mnoo pyti sam izneverqvala!1 pyt se jivee.pyk i to4no v taq vyzrast trqbva da se naslajdava6 na jivota na max 6toto neznae6 kvo 6e stane v byde6te!i spored mene ova izob6to ne e kurvenska rabota!
    Let The BEAT Control Your Body

Не мога да отговоря на този въпрос понеже никога незнам какво ще ми поднесе живота.По принцип сам против изневярата .....НО никога не се знаеее

Момиче съм!!!

Голям фен
    1 edinstven pyt sym izneverqvala i tova beshe zaradi alkohola i imahme malko problemi s pr mi.....sega mn syjalqvam no nqma koi da go razbere...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Е, моя случай е малко по- различен понеже аз си падам малко фен на полигамията. Така че не бих поставяла ограничения на човека с който съм, но не обичам и на мен да ми поставят. А при подобна "отворена връзка" не знам дали изобщо може да се говори за изневяра.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    "Не прави това,което не искаш да ти сторят на теб"..Аз съм на този принцип!Мисля че е по-добре да кажеш на човека до теб истината,отколкото и двамата да живеете в лъжа..Щом се стигне до мисли за изневяра,значи нещо не е наред във връзката,тогава е по-добре всичко да приключи,отколкото да продължавате да се наранявате

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Досега един път съм изневерявала и не мисля да го повторя никога!Това е най тъпото нещо!Защото заради тази моя изневяра вече може би няма да се съберем никога

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Изневярата си е изкуство За каква болка си говоим ако човека не разбере? Аз също си мислех, че няма да изневеря, но ми се случи и честно казано не съжалявам. За да опровергая тези, които казаха, че щом изневериш значи вече нямаш чувства към човека, ще кажа, че след като го направих осъзнах колко много означава за мен той и че искам да бъда точно с него. Както искате го разбирайте, но за мен изневярата не значи край на една връзка.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си