- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- offf pomo6t!!!
lele imam stra6na nujda ot suvet.Mn e tup moq taka nare4en "problem" ama koito moje-da dava suveti......ta taka...haresvam edno mom4e,toi bil kazal na edin moi priqtel 4e sum gotina i 4e go kefa ama kato se vidim i po4ti ni6to ne prai! UJ kazva na priqtelq mi 4e 6tql da me svalq tam i nz si kvo ama v kraina smetka po4ti ni6to ne pravi-e dobre de zaka4a se tam s mene ot vreme na vreme ama ponqkoga se durji adski grubo i mi stava sduhano. E vie kvo mislite hora
are kazvaite si mneniqta pls 6toto mi stava kofti ve4e...HaReSvAm Go![]()
децка му работа...сигурно сте на по 14 години ама тва не ми влиза в работата.Та ако не направиш първта крачка - да говориш с него примерно на саме,той ще продължи само да се закача с теб...щото е още лапе и едва ли разбира как да привлече вниманието ти ...
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
След като нищо не прави и по думите си той те харесва,явно момчето се срамува.За това е най-добе ти да го сваляш и като видиш,че ти отвръща,ще е най-добре да признаеш чувствата си.Тогава ще си сигурна..
Първоначално написано от koalka
![]()
Изчакай до да направи 1 крачка![]()
е значи май доста трябва да почака!Първоначално написано от Gluuupak
Let The BEAT Control Your Body
Май-май го е страх да не го отхвърлиш...или нещо такова.
Бъди си сдържана,не се впрягай много многоо...накрая ако наистина те харесва ще предприеме нещо.
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Първоначално написано от ElinoR
spored moje bi go e sram da poakje 4ustvata si tva e pyrvoto predpolojene a dr e 4e moje bi prosto se bzk s teb...ne 4e iskam da te ot4aivam no....