- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва ми малко инфо
Добър ден,
днес в училище един смешник ми налетя на бой. Нацепих му няколко тупаника и след това той викна около 10-15 човека, причакаха ме след даскало и ме пребиха. Въпроса ми е от къде мога да си купя пистолет? Нямам 18, затова трябва да е нелегално от някой черен пазар. Ще съм ви благодарен ако кажете от къде мога да си купя такъв..
spored men NE IZDREBNQVAI BE 4OVEK
или темата е ебавка или... не се занимавай.Ако пак ти направят проблем,оплачи се
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
на кой да се оплаче на майка сиПървоначално написано от olive_oil
а да ги застреля ли?Има освен мама и полиция,господин гордост!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
малеее до там ли си стигнал, че с пистолети вече ще се занимаваш.Препоръчвам ти да намериш по-добро решение от това
няма начин хора.Или той, или аз. Ако не направя нещо той ще продължи да ме тормози всеки ден.Мога да го пречукам и със затворени очи но той после ще викне пак хора и ще ме бият всеки ден.Не издържам повече.Няма на кой да се оплача защото баща му е много богат и никой нищо не може да му каже. Всички са с вързани ръце. Нито директори нито учители могат да му кажат нещо. Парите въртят света. Не мога да издържам повече на това.
Та по темата.. ?
Пистолети....бягай от тука бре.![]()
Вместо да стоиш и да пишеш в тази тема, отиди, събери авери и отвърни на удара.![]()