Здравейте! Моят проблем е често срещан и все пак не знам как да го разреша. Заедно съм с приятеля си от 8 месеци. Напоследък обаче той започна много да ме ревнува. От всеки! Държи се адски ненормално, започна да ми казва "Не искам да говориш с тоя и оня", не мога да разбера как стана това, като не съм му давала поводи да се държи така, нито пък той е проявявал признаци на такава болезнена ревнивост. Много го обичам, невероятно много, но нямам намерение да му позволявам да си мисли, че съм негова собственост, че може да ми казва какво да правя и да се съмнява за всичко и постоянно. Говорих с него, той ми обясни и се извини, каза, че е неоправдана ревност, но не искал да ме загуби. Наивно звучи, но знам, че ме обича, просто го виждам в очите му. И въпреки това...замислих се дали наистина това е любов или просто вманиаченост, привързаност или не знам..чувство за собственост..По този начин ме наранява страшно много, съмнява се, не ми вярва. Боли ме...
Благодаря на всички, които прочетоха темата! Моля, посъветвайте ме нещо, защото не знам какво да правя...