.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: обичам я

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    И аз го обичам ама е малко трудно да си живея с тази любов, като е на 2000 км. Айде честито на всички влюбени повечето от които нещастни
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Фен
    Град
    out of the reality
    хяхахахя дааам и аз май се влюбвам все повече,но той и пет пари не дава... мн якоо ама кво да се прави
    П.П. Тааа наистина,ако искаш съвет добре ще е да драснеш някаква инфо
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    Ихаааа всички се изповядват тука

Защо момичеатата се държат с пренебрежение към тези който ги обичат и обичат тези който се държат с пренебрежение към тях!?!?!?!?!?!
    Ей тва не разбирам защо е така
    Сега ще ти обясня . За жалост нещата са много елементарни и повърхностни, когато човек се държи добре с теб ти започващ да се гавриш с него, защото другите така са правили с теб и така са те научили(живота учи...много...). Та това е 1-ви вариант. Втория е, когато ти дават нещо на тепсия няма смисъл да се бориш за него нали така и ти става безразлично и отблъскваш дадения човек. Това е тънкия момент и ако си човек на място, ще разбереш, че не трябва да откриваш картите в началото, а да се държиш по-дръпнато, по-тайствено, за да си каже човека от другата страна: "Брей този/тая защо не ми обръща внимание, другите са ми в краката, а тя/той...Чакай да разбера :P " Винаги има и различни ситуации и т.н., но общо взето е така...Когато тичаш след някой, той бяга, когато ти спреш и започнеш да тичаш в другата посока, (Дал господ всекиму) той започва да бяга след теб. Много са редки случаите когато и 2-мата бягат един срещу друг. Толкова от мен, дано съм бил полезен.

Голям фен
    И аз го обичам,ама полза никаква
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

...

Цитирай Първоначално написано от 4on4i

Защо момичеатата се държат с пренебрежение към тези който ги обичат и обичат тези който се държат с пренебрежение към тях!?!?!?!?!?!
    Сега ще ти обясня . За жалост нещата са много елементарни и повърхностни, когато човек се държи добре с теб ти започващ да се гавриш с него, защото другите така са правили с теб и така са те научили(живота учи...много...). Та това е 1-ви вариант. Втория е, когато ти дават нещо на тепсия няма смисъл да се бориш за него нали така и ти става безразлично и отблъскваш дадения човек. Това е тънкия момент и ако си човек на място, ще разбереш, че не трябва да откриваш картите в началото, а да се държиш по-дръпнато, по-тайствено, за да си каже човека от другата страна: "Брей този/тая защо не ми обръща внимание, другите са ми в краката, а тя/той...Чакай да разбера :P " Винаги има и различни ситуации и т.н., но общо взето е така...Когато тичаш след някой, той бяга, когато ти спреш и започнеш да тичаш в другата посока, (Дал господ всекиму) той започва да бяга след теб. Много са редки случаите когато и 2-мата бягат един срещу друг. Толкова от мен, дано съм бил полезен.
    ...мМм...гадноОо и още по-гадно,защото е самата истина
    А пък по темата...той ме бичка,а аз...
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Голям фен
    и аз го оби4амоба4е той не ми обръща внм...може би се прави на интересен ама...кво да се прави такъв е живота

и тука какво значи събрали сме се клуба на ``Самотните душици`` ами хубаво
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от LaFee
    И аз съм самотен...и мене няма кой да ме обичка и да е с мене...но какво да направя...доистатъчно ми сраха в устата....

Цитирай Първоначално написано от ziky
    И аз съм самотен...и мене няма кой да ме обичка и да е с мене...но какво да направя...доистатъчно ми сраха в устата....
    Пишете ме и мен макар че има обект който харесвам,но тя мен едва ли.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Пишете ме и мен макар че има обект който харесвам,но тя мен едва ли.

Welcome....

Пишете и мен... айде наистина си направим такъв клуб

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Защо клуб? Вече има цял форум.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ElinoR
    Цитирай Първоначално написано от 4on4i

...мМм...гадноОо и още по-гадно,защото е самата истина
    А пък по темата...той ме бичка,а аз...
    Истината е така, поне според мен и колкото по-бързо я разбереш толкова по-лесно ще ти бъде за напред.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И аз го обичам, ама..той мен не!Такъв е живота!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Пишете и мен... айде наистина си направим такъв клуб

Скоро в моя фоум ще го има!Повярвай ми тъкмо си мислех какво да добавя....!Добре си дошъл и ти и сички дето са от тия хора... Поне мисля че ще имаме доста общи теми за разговор и размисъл

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    да... и аз да се оплача че съм изоставена заради друга..след близо 7 месечна връзка.... разочарована съм от всичко.. и не виждам смисъл в нищо...

ATAKABG
    Guest
    Аз вече не и ми е кеф

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Ебати тъпото

Hora nedeite da se ot4aivate Don't Worry,be happy!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Супер фен
    Град
    Bourgas
    бахти само аз ли не мога да намеря подходя6тото мом4е в което да се влубя..да каже6 4е нямам избор..имам..няколко мом4ета ми предлагат но..като нямам 4увства..ко да прая с тях..по принуда мн е гадноо
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    бахти само аз ли не мога да намеря подходя6тото мом4е в което да се влубя..да каже6 4е нямам избор..имам..няколко мом4ета ми предлагат но..като нямам 4увства..ко да прая с тях..по принуда мн е гадноо
    Spoks ne si samo ti

Обичам я! И тя ме обича ! (пица Никас)
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    аз и казах "Обичам те". тя ми каза "Ми хубу". А сеага. Гледай ти сега женски акъл

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    i az go obicham i toi kazva taka, no az nevqrvam....
    takuv e jivota

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Аз го обичам...той мен също, но няма да го видя и чуя около 20 дена, а за сега са минали само 2 и вече ми липсва ужасно многоо Дано всичко това има смисъл [-o< Така, чее и споделената любов не е лесна, хорааааааа Тая любов е много хубаво нещо, ама защо трябва да боли така от неяяя..уфф..

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си