- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам я
хяхахахя дааам и аз май се влюбвам все повече,но той и пет пари не дава... мн якоо ама кво да се прави
![]()
П.П. Тааа наистина,ако искаш съвет добре ще е да драснеш някаква инфо![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Сега ще ти обясняПървоначално написано от YouR_PoisoN
. За жалост нещата са много елементарни и повърхностни, когато човек се държи добре с теб ти започващ да се гавриш с него, защото другите така са правили с теб и така са те научили(живота учи...много...). Та това е 1-ви вариант. Втория е, когато ти дават нещо на тепсия няма смисъл да се бориш за него нали така и ти става безразлично и отблъскваш дадения човек. Това е тънкия момент и ако си човек на място, ще разбереш, че не трябва да откриваш картите в началото, а да се държиш по-дръпнато, по-тайствено, за да си каже човека от другата страна: "Брей този/тая защо не ми обръща внимание, другите са ми в краката, а тя/той...Чакай да разбера :P " Винаги има и различни ситуации и т.н., но общо взето е така...Когато тичаш след някой, той бяга, когато ти спреш и започнеш да тичаш в другата посока, (Дал господ всекиму) той започва да бяга след теб. Много са редки случаите когато и 2-мата бягат един срещу друг. Толкова от мен, дано съм бил полезен.
И аз го обичам,ама полза никаква![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
...мМм...гадноОо и още по-гадно,защото е самата истинаПървоначално написано от 4on4i
А пък по темата...той ме бичка,а аз...![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
и аз го оби4амоба4е той не ми обръща внм...може би се прави на интересен ама...кво да се прави такъв е живота
и тука какво значи събрали сме се клуба на ``Самотните душици`` ами хубаво
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
И аз съм самотен...и мене няма кой да ме обичка и да е с мене...но какво да направя...доистатъчно ми сраха в устата....Първоначално написано от LaFee
![]()
Пишете ме и мен макар че има обект който харесвам,но тя мен едва ли.Първоначално написано от ziky
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първоначално написано от malone
Welcome....![]()
Пишете и мен... айде наистина си направим такъв клуб![]()
Защо клуб? Вече има цял форум.
He who runs with aggression walks with no dignity
Истината е така, поне според мен и колкото по-бързо я разбереш толкова по-лесно ще ти бъде за напред.Първоначално написано от ElinoR
![]()
И аз го обичам, ама..той мен не!Такъв е живота!
Първоначално написано от OPEL
Скоро в моя фоум ще го има!Повярвай ми тъкмо си мислех какво да добавя....!Добре си дошъл и ти и сички дето са от тия хора... Поне мисля че ще имаме доста общи теми за разговор и размисъл
да... и аз да се оплача че съм изоставена заради друга..след близо 7 месечна връзка....![]()
![]()
разочарована съм от всичко.. и не виждам смисъл в нищо...
![]()
![]()
![]()
Аз вече не и ми е кеф![]()
Hora nedeite da se ot4aivateDon't Worry,be happy!
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
бахти само аз ли не мога да намеря подходя6тото мом4е в което да се влубя..да каже6 4е нямам избор..имам..няколко мом4ета ми предлагат но..като нямам 4увства..ко да прая с тях..по принуда![]()
мн е гадноо
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Spoks ne si samo tiПървоначално написано от pampers
![]()
Обичам я! И тя ме обича ! (пица Никас)![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
аз и казах "Обичам те". тя ми каза "Ми хубу". А сеага. Гледай ти сега женски акъл![]()
Аз го обичам...той мен също, но няма да го видя и чуя около 20 дена, а за сега са минали само 2 и вече ми липсва ужасно многооДано всичко това има смисъл [-o<
Така, чее и споделената любов не е лесна, хорааааааа
Тая любов е много хубаво нещо, ама защо трябва да боли така от неяяя..уфф..
![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...