.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    SSSS
    Guest

bqh glupaw i sega stradam mnogo

zna4i pri men problema e sledniq,predi okolo 2-3 meseca imashe vazmojnost da tragna s edno momi4e koeto poznawah otdawna ama bqhme samo na zdravei zdrasti.Zna4i predi 2-3 meseca tq po4na da me vika na kafe da se vijdame po ulicata i postoqnno me zagovarqshe,bqhme edin pat na kafe i taq kaza 4e i hareswam i iska da hodi s men a az tokawa bqh glupaw kazah i 4e ne iskam za6toto nqma da se polu4i,sled towa se prebrah i sednah da mislq mislih dalgo kakwo sam naprawil i 4e az q obi4am pove4e ot vsi4ko,na drugiq den i zwanq i iskam da piem kafe ama tq ne iskashe,i ottogawa do sega ne moga da spra da mislq za neq vseki 4as vsqka sekunda,tolkowa mnogo greshki ot moq strana zashto zashto bqh tolkowa glupav.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Човешкото сърце иска това, което не може да притежава. Ти си поредното доказателство.

Напиши и смс или писмо. Едва ли ще иска да те слуша, а пък и ти доста си я наранил с това "няма да се получи". Обясни и какво изпитваш и, че си допуснал огромна грешка, като си и отказал. В никакъв случай, обаче недей да бъдеш отчаян. Покажи и, че ще живееш и без нея (дори и да не е така). Седни и не бързай с това, което ще напишеш. Когато прикючиш трябва да звучи идеално.

ПС. И още нещо - не забравяй, че тя е момиче и смелостта, която е събрала за да те попита подобно нещо е била огромна. Не пропускай да го отбележиш.

SSSS
    Guest
    Dobri saveti mersi za koeto.Kakwo da prawQ pri men lubovta doide sled towa kogato bqh na kafe ne izpitwah nishto beshe mi bezrazli4no kakwo shte stane NO SEGA NE MOGA DA JIVEQ BEZ NEQ ! Bih dal vsi4ko da varna onzi moment v kafeto

Град
    Sofia
    Просто и го напиши. Жените харесват тези хартиени глупости. Импровизирай. Може би цветя?

Guest
    Iskam da si kajem vsi4ko w o4ite,no tq sega neshto mi se sardi neshto me varti ne shte da izleznem na kafe,kaza samo shte ti se obadq az i da ne q tarsq taka e ot 1 sedmica nqkade,kakwo prawi misli li i kwo tolkowa misli,ina4e cvetqta sa zadaljitelni.

Град
    Sofia
    Търпението е много важно. Много важно!

Изчакай поне седмица преди да предприемеш каквото и да е било. В момента може и да не ти се струва, като най-рационалното решение, но ще видиш, че е за добро. Търпение.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    обади й се и й кажи 4е тряаа говорите по мн важна тема..отнася се за съвместното ви бъде6те..ала балаа...ии като излезете и казва6 ко 4увства6 и си готов
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    opitai se da pogovori6 s neq a ako tq ne iska da se vidite ,napi6i i 1 sms i ikaji 4e si sgre6il i ne si pomislil doore na momenta,a sled tova si osaznal 4e q obi4a6 i iska6 da si s neq.kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на iiirish
    след като тя не желае да излезете и да говорите на саме, тогава я спри на първото място, където я видиш и "на един дъх" й обяси това, което написа тук! вярвам, че тя ще те разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си