.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: sladur.com

vnvbv
    Guest

sladur.com

ei zdraveite iskam da vi popitam napravix si registraciq v sladur oba4e nali izpisva mi 4e edi kolko si xora sa mi gledali profila apak az ne gi vijdam vsi4ki mi vijdam samo posledniq 4ovek koito go e gledal pomognete mi xora kak da go napravq taka 4e da vijdam vsi4ki deto sa go gledali 6toto taka e mn smotano i ako moje da mi otg.po barzo mersi predvaritelno.veluvki

Голям фен
    Ще ти кажем, само ако ни пуснеш линк и ние да ти видим профила
    /rossa./

Guest
    nqma problemi

za da vijda6 si4ki koi't sa te gledali tra da si plati6smisal da isprati6 sms ili dase obadi6

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Виждаш само последният човек който те е гледал, защото, за да виждаш абсолютно всички, които са те гледали през последните 10 дена трябва да си Специален Сладур, това става, когато пратиш смс на някакъв си номер(не го помня, мисля, че ако имаш желание сам ще го намериш), друг начин няма
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Da taka e,nali trqa da vzimat parite na horata Edno vreme i az se bqh regnala v tva sladur4e ama si iztrih profila,4 ene6to stana tapo!Ima ve4e dosta po-qki saitove za zapoznanstva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си