- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го зарежа
Да хамлетувам, или да не хамлетувам ...
Ти си средностатистическа "куха лейка", а той е наивен идиот (като мен).
С извинение, нищо лично към теб. Тая която ми каза, че не вярвала в любовта, все още си я харесвам. Въпреки че от 3-4 месеца ме е отрязала, но аз все още държа на нея.
То да не става толкова лесно, момчето веднага ще се усети, той да не е прост/пък и прост да е/. Ще си помисли нещо от рода /хиперболизирам/ "по-добре да и бях теглил един *ур, и да ми се маха от главата", а в по-оптимистичния вариант ще изпадне в депресия (мноо готино трае 2-3 месеца - голям кеф ....)..просто накарай го да разбере че не го харесваш каго за гадже а като приятел примерно ...
И не му се обаждай по-телефона, аз лично ще го приема като пристъп на безочие и слабост в характера, най-добре му го кажи лично.
^^DeAtH_ToUcH^^ :
А, че тоз човек остава в "суспендирано" състояние ти дреме на *ура дето го нямаш.... той ако наистина те обича ще те разбере и ще те остави на
мира ... не знам честно казано какво да те посъветвам...
Тривиално решение, постарай се да му "изневериш", защото докато не знае, че е "изместен" от някой, все ще продължава - да си мисли, че има надежда (от опит знам).
P.S. Извинете в състоянието на момчето съм в момента и за това пиша малко агресивно. (сублимирам)