- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo 4ovek trqbva da napravi, dokato stane na 20?
kajete va6ite mneniq
Да си живее живота![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
или да учи висше или да работи.Може и двете
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
*да учи, за да развива мозъка си, а не за да получава оценки
*да опознае добре платоничната любов
*да си създаде приятели, които да му останат за цял живот
napulno sum suglasna! jalko che pri malko se poluchavaПървоначално написано от akademika
![]()
+ да си изживее тийн годините така, че да ги запомни (естествено, с хубави неща).Първоначално написано от akademika
Да се радва на безгрижието, което е пред своя край.Първоначално написано от teardrop
![]()
хах смешници, аз съм на 19 и не съм бил на дискотека, купон, не съм близвал алкохол и кво от това, доволен съм си.
Еми ти сигорно не си излизал , стоял си в къщи и си учил уроците си на изустПървоначално написано от Анонимко
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Да завърши гимназия и да влезе в университет?!
Ne6to lo6o ima da u4i ili..?Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
Kakvo trqbva da napravi6? V po-na4alnite u4eni4eski godini da si izjivee6 detstvoto. Kogato nastupi momenta da se zamisli6 za bude6ta realizaciq (kum 11-12 klas) da se stegne6 malko, da poloji6 nqkakvi usiliq v tazi nasoka i leko da "zadgurbi6" veselbata.Bi trqbvalo do togava da ti e do6lo, akula za da znae6 4e ima i po vajni ne6ta ot kuponi, diskoteki i t.n. Da produlji6 obrazovanieto si ... da stane6 po-otgovoren (v pove4eto slu4ei 6te6 - ne6te6...nalaga se) i da osuznae6, 4e ve4e jivota ti e v tvoi ruce i ti si go izgrajda6 malko po malko.Vremeto kogato mama i tati ti visqt na glavata i te natiskat da u4i6 6te e svur6ilo i 6te trqbva sam da se motivira6 da postigne6 ne6to. Mi...gore dolu ne6to takova stava do 20-tata godina ili po-to4no e dobre da staneAz skoro pravq 21, no smqtam 4e tova sum go napravila i ne sujalqvam
PS: Sujalqvam 4e posta mi e na latinica!!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Съгласна съм с Unknow![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Не смятам, че на определена възраст човек трябва да се променя. Винаги трябва да е себе си. А тва с годините е супер тъпо.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Трябва да намали алкохола и да се опита да не вижда лебеди. Освен това, трябва да каже на Козма, че лопатката и синият плик са в гаража и искат фъстъци. След това трябва да изчака да стане на 21 и да реши какво ще прави след това (като стане на 22).
Уф сега... Ще кажеш че на 20 е по- разлино от на 18... Аз съм същата, но средата около мен се променя много бързо.
Аз съм на 20 и идея си нямам какво трябва да правя... Истината е, че знам какво не искам да правя-да пораствам...
Няма пък!
Хора много е гадно. АЗ се чувствам също както на 16, само по- депресирана.Всички очакват да раста, но нещо не се получава... Иначе уча и работя, но пък на 16 пак го правех...
Много по- самостоятелна съм от преди.Голям част от разходите си ги покривам сама. Ходя си из БГ на екскурзии, празнувам осми декември, в общи линии никой не ми държи сметка за абсолютно нищо вече...![]()
Но пък се превръщам в все по- пълен кретен и тепегъоз. Загубих всичките си амбиции и самочувствието, което го имах в гимназията.
Такива ми ти работи...![]()
Човек като стане на 20 трябва да не се депресира , както правя аз, да знае какво иска да прави и какво му харесва- нещо което не знам, и да избухва мнооого(е тва поне го правя), защото като стане на 30 и му се увесят някви ревящи създания на врата, няма да има тая възможност... А, забравих, и да харчи като за последно, ако още живее при техните... Щото като трябва да се оправя вече съвсееем сам, няма да може да харчи...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
да се размазва както трябва и както на него му се иска...все пак един живот живее![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами да гледа образованието си,същевременно с това и да се забавлява.
Обикновено 20 години е възрастта, в която човек е на кръстопът и е доста объркан.
Ползва търсачката.