^^ Не мисля, че нещата в случая стоят точно по този начин. Отначало помислих, че пичът навярно принадлежи към дадена общност (да кажем е метъл), но просто не може да намери тема за разговор с вас, има си други приятели извън класа ви, просто ви е заебал отвсякъде и му дреме на гъза за вас (това само за пример).

След като прочетох това за подигравките и за презервативите обаче, смятам, че момчето просто е по-затворено и по-свито от вас. То обаче няма да се промени, докато не спрете да му се подигравате, ебаси!!! Така съученикът ви няма да се реши да предприеме нито една стъпка, да направи нито едно изказване, просто защото знае какво го чака, а именно - ебавки, ебавки и още ебавки, а той се притеснява от това.

Той рано или късно ще се промени, но почти сигурно е, че много ще се депресира, заради неизживяните пълноценно тийнейджърски години. Предполагам, че сте на по 16, щом сте от 2 години в един клас, така че това е идеалното време за промяна.

Питаш ме как да подходите към него, ами първо спрете да го ебавате. Това е адски ТЪП начин за избиване на комплекси. Виждам, че ти поне си осъзнал това. Опитай се да говориш с пича на някоя тема, от която той се интересува, ако знаеш такава. Станете приятели, защото както споменах вече, той няма да тръгне сам да си лафи с някого, защото се притеснява от ебавките.

А иначе, това, че е сдухан, не означава, че тайно не се заглежда по някоя готина мацка, ама съвсем тайно, защото си мисли, че ако го видите, ще му се подигравате и т.н.

Така че, това мога да предложа аз.