.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен

Може би съм материалистка...

така скъсахме, но още като бяхме гаджета той дойде в нас да го запозная с наще и ми открадна хека...сега вече като сме скъсали и той не ще да ми го върне.Може би съм материалискта и така да е.По принцип съм и егоист де.Но той ми го открадна И не мога да го преживея
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на iiirish
    моето си е мое, чуждото - общо!
    в това няма лошо

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аауу...Божеее...за един хек ще се прави...на мен ако са ми се сърдили за всяка "кражба"...ма те не ме и хващат, аз сам си признавам като си чопна нещо. Ама то все е нещо дребно и незначително. Даже днес казах на женицата че съм й чопил едно кръстче, по повод че тя днес си е купила някво друго. Така и не беше разбрала к'во съм направил

Голям фен
    spored men nqma kakvo tolkova da se vjivqvash za edin hek....kakvo tolkova e stanalo tva ve4e sa gluposti sorry ama spored men e taka

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Меркантилна си, но просто или искаш да контактуваш с него на някаква тема, или той иска. Аз лично или щях да ти го върна, или да го изхвърля ...

Разгледай нещата в контекста им!

Голям фен
    Emi,vzemi si go
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    nqkav kradliv i sapaliv cigynin po dobre 4e se ottyrva ot nego

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аауу...Божеее...за един хек ще се прави...на мен ако са ми се сърдили за всяка "кражба"...ма те не ме и хващат, аз сам си признавам като си чопна нещо. Ама то все е нещо дребно и незначително. Даже днес казах на женицата че съм й чопил едно кръстче, по повод че тя днес си е купила някво друго. Така и не беше разбрала к'во съм направил
    ti taka si misli6...az prerovih cqlata si staq zaradi tova krust4e,i daje obvinih sestra mi i se skarahme zaradi "tova drebno i nezna4itelno ne6to",koeto mi be6e mn skup spomen ot edna priqtelka,koqto sega e v Italiq.ni6to ne ti kazah,kogato mi kaza,za6toto nqma6e da ima smisal...vinagi sum ti kazvala,4e za men ima mn malki ne6ta,koito sa suvsem drebni,no vsu6nost imat santimentalna stoinost.tova krust4e be4e edno ot tezi ne6ta.vsqko krust4e e mn vajno za men,vupreki 4e sum ateistka,za6toto vsqko krust4e mi e spomen ot nqkoi.

Мега фен Аватара на koalka
    Хах хека да не е нещо безценно,което да не продава през път и над път.Я,стига с тия превземаници.Ауу,безценния т хек...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ti taka si misli6...az prerovih cqlata si staq zaradi tova krust4e,i daje obvinih sestra mi i se skarahme zaradi "tova drebno i nezna4itelno ne6to",koeto mi be6e mn skup spomen ot edna priqtelka,koqto sega e v Italiq.ni6to ne ti kazah,kogato mi kaza,za6toto nqma6e da ima smisal...vinagi sum ti kazvala,4e za men ima mn malki ne6ta,koito sa suvsem drebni,no vsu6nost imat santimentalna stoinost.tova krust4e be4e edno ot tezi ne6ta.vsqko krust4e e mn vajno za men,vupreki 4e sum ateistka,za6toto vsqko krust4e mi e spomen ot nqkoi.
    Само остана да ми се разревеш. Напомни ми и ще ти го върна...както и тениската. Е поне знаеш, че нама смисъл да ми казваш каквото и да било.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Един хек - нищо работа. Но самия факт, че той е откраднал от теб... Ти можеш ли да му вярваш все още? Пък и то от малките неща се почва. Поискай си хека и не се занимавай повече с този човек.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Град
    София

Re: Може би съм материалистка...

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    така скъсахме, но още като бяхме гаджета той дойде в нас да го запозная с наще и ми открадна хека...сега вече като сме скъсали и той не ще да ми го върне.Може би съм материалискта и така да е.По принцип съм и егоист де.Но той ми го открадна И не мога да го преживея
    Много ме радваш,че ти е кеф да флудиш Правиш се на забавна...

Голям фен
    spored men nqma kakvo tolkova da se vjivqvash za edin hek....kakvo tolkova e stanalo tva ve4e sa gluposti sorry ama spored men e taka
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    ПРИЗНАВАМ,ЧЕ СЪМ ЕГОИСТ...но днес си зех хекаа и Елиту е доволно НЕ ми пука дали ме мислите за материалистка, аз правя квото мисля, че е редно!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ели,мн се радваме,че имаш хек.Чудесно ти си истински спорист,ъндърграунд и ърбан в едно...(каквото и да значи това).
    Не те мисля за материалистка,По-лошо е.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Сорка Ели,ама темата беше тъпа
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

brrrrr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Сорка Ели,ама темата беше тъпа
    ma tq cqlata eli e typa be ne go li razbrahte pravi se na interesna ofcata

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    еми освен да ти кажем честит хек..и да ти пожелаем..следващия път да не го даваш без бой..не знам...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Един хек - нищо работа. Но самия факт, че той е откраднал от теб... Ти можеш ли да му вярваш все още? Пък и то от малките неща се почва. Поискай си хека и не се занимавай повече с този човек.
    така е, хека не е кой знае какво, но пък това, че го е взел без да попита...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    ееее мене 2 пъте вее ми изчезва хека ама да рева ли ? и да пускам теми

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Мда съгласна съм.Ели не се стягай толкова.Утиваш и си искаш хека
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ti si ebati praseto.Kak moje da si takuv.Momi4e kusai go dokato e vreme.
    Ako bqh momi4e nikoga ne bih se hvanal s takuv kat nego

Re: Може би съм материалистка...

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Въжето ти е спасението!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си