- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много яко порталче! :)
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
ee iskam pokana..struva mi se qko :P}
Дай мейл и ще ти пратяПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Сигурно е направено, за да се знае кой чии познат е и откъде е дошъл, за да знаеш кой е първоизточникаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
"Първоизточник"- ът на новорегистриран потребител е този, от който е дошла поканата. Т.е. като видиш, че човекът Х е поканен от Y, на теб ти е ясно, че имат нещо общо, познават се или имат по- близка връзка.Първоначално написано от TheNightRider
И не ми спами темата- пуснал съм я, ако някой реши, че му е полезна - ако не ти допада, проблемът си е изцяло твой.
I az iskam pokana plss [-o<
I az iskam pokana plss [-o<
Оставете мейли и ще ви пратя покани, докато имам останали.
e*i si maikata
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
XAxxa т'ва ми напомни за един който беше пуснал тема с заглавие "Познайте къ'в сайт ..." ли нещо от тоя сорт , и мн са кефише лапито чи шъ стани известнУ.... и ,че мой да праща покани![]()
![]()
Както и да е тоя сайт не ме привлича с нищо неси заслужава да си губя времето![]()
Пратих ти покана, забавлявай сеПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
И аз искам покана,моля [-o< [-o< [-o<e-mail-dark_devilche@abv.bg
моля те seductionfreak, прати ми една на mpy000@yahoo.com
Искам и аз майл: witch_love@abv.bg
Рекламата на всякакви сайтове и форуми НЕ е позволена, освен ако нямате договорни отношения с администрацията на сайта.
Приятен ден.