- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ima li o6te verni na R&B
iskam da vi pitam ima li o6te koito slu6at R&B za6toto ostanahme malko no samo istinskite
][_ {[]} ][_
е естествено как ще сте много е ...всичките прослушахте чалга и ся се обличате като газарчета с някви изросени гнусни причесчици .... как искате да има още фенове ... !Първоначално написано от 6A
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Шамара вече не на мода...
генгстъ генгстъ продакшън рулззз.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Хах...първо разберете, че R&B е съкращение от Rhythm and Blues и не е рап.Тфа, че някакви си гъзарчета решили да си крастят така компанията...
Второ, да срушам стилът R&B, но не изападналите рапърчета от компанията с това име.
хъхъ..
Мдам малко сте останали ... А относно т'ва че са станали чалгари - те и преди си бяха - отиваш R&B club - Sofia и кво да чуеш - Батко ти Азис и баба Софи Маринова ... И отностно това че сте останали само качествени - Кво слушате по-точно ?!? Софи Маринова и Устата или ДесиСлава и Играта ?
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
ае ня кво си лафим в Бг друг стил освен Гюбек не може да съществува ... просто ние обичваме всичко що е различно от Гюбек ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Shadow_Walker
Правилно ето пример
Кой е повече R&B
Withney Houston or Usher or Rihanna
Answer - samo Withney![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ima we sichko ima![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
axaxaxaxax gubek vikaПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от N.C.L
Хех, дам, обаче и Usher i Rihanna се водят R&B, както и Ne-Yo и Chris Brown и Mary J. Blige и Mariah Carey донякъде![]()
хъхъ..
Не е дали те се водят, а дали наистина са такива според мен не са. Просто такава е модата и колкото да говориш, че това не е истинско R&B няма да има резултат ...Първоначално написано от Shadow_Walker
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
как ще сте малко бе вие направо не съществувате...Просто сичките "верни" фенове са били фенове, просто щото е било на мода, а именно модата води стадото! Ти просто си едно изостанало животно, което още не е усетило, че вече е модерно да се обличаш като момиче и да се изрусяваш...
Ам аз ги възрпиемам като RnBПървоначално написано от N.C.L
Но както и да е, хората да разберат, че RnB не е рап-защото зарад тая прословута компания..., пък после кой колко rnb е
![]()
А, да и подкрепям n0 CoNnEc7i0n =) че слушането на тея рапърчета беше просто мода.
хъхъ..
Лигави гьотферени,
скръчове нещастни,
и смешни олигофрени,
тук съм да ви кажа, че
сега ще ви накажа,
АР ЕНД БИ РЕКЪРДС
никога няма да умрат,
а по-скоро ще се преродят,
Шамара е герой,
спасителя на рапа е той,
ДЖИ ДЖИ ПИ и за тях респект,
защото съживиха заспалия рап поет,
сега рапът отново ще се върне,
и световете ви ще преобърне,
отново малките пички,
ще ходят само по цвичкки,
гащите пак ще са широки,
а джобовете със кинтите - дълбоки,
пак пари и коли ще има за нас,
а за хейтътите - кур в гъза,
като за педерас!!!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
R&B тия изтръпняци кой бяха
Шибаната цензура съкрати ми песента,
на модераторите скъпи лайката им ще обера.
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
R&B kvo beshe tova? ahah,spomnqm si kato bqh dete mai se slushashe![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!