ox...mila pr imene e tochno obratnoto - postoqnno sme s negovite priateli i ne mojem da ostanem nasame...po problema ti...az mislia che moje bi ne ste stignali do onazi tochka vyv vryzkata vi,kogato se zapoznavate s nai blizkite si hora - bilo to priateli,rodnini i t.n.
No ako hodite ot dylgo vreme i kakto ti kaza se poznavate ot godini se predpolaga che moje bi se poznavash s priatelite my...togava lichno v men bi postypilo symnenieto ,che se sramyva ot mene i t.n...
Tova v nikakyv slychai ne oznachava ,che i to ise sramyva,prosto kazvam az kakvo bih mislila...
Zatova moqt syvet e nai dobre da go popitash - direktno,bez zaobikalki i munkaniq..Otivash v tqh ,celyvash go za zdravei i my kazvash "Iskam te pitam dve neshta:Zashto nikoga ne izlizame s priatelite i stoim samo vyv vas? I Lygal li si me za neshto otkakto hodime?
Estestveno vtoriqt vypros moje da go zadadesh,kogato ste na kafe ili v po intimna sityaciq,za da moje da ne reagira ostro.
I po drygiqt ti vypros..Az preborvam moite symnenie,koito kolkoto i da go obicham,neshto me glojdi otvytre ,che ne me obicha kakto predi i sym go pitala i toi otricha,no prosto se opitvam da ne mislia za tezi "symneniq",zashtoto malko ili mnogo my imam doverie i si kazvam che sled kato my imam doverie,znachi ne trqbva da imam symneniq.Zatova ne misli zatova,a prosto se naslajdavai na hybavite si momenti.Ne si trovi nervite otsega sys symneniq i vyprosi.Nqma smisyl...Prosto have fun :P Uspeh i celuvki {} {} {} {} {}