- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- analno!?
iskam da popitam tezi,koito sa go pravili analno dali parviq pat boli mn,pove4e li otkolkoto naprimer,kogato za parvi pat sa pravili sex(ako gi e bolqlo de)...kakvo e use6taneto gore dolu![]()
Ами първият път определено боли. Колкото и да си възбудена и да ти се иска да го направиш, пак остава моментът 4е е нещо ново и малко или пове4е притеснително. А като си притеснена несъзнателно си свиваш вси4ки мускули и съответно проникването става трудно и бая болезнено![]()
Но мене ли4но ме боля по-малко отколкото о4аквах. Може би се бях наплашила прекалено... И 4естно казано първият ми секс беше по-болезнен от първия анален...
Но при всеки си е разли4но![]()
![]()
Робинята на Quench
при всеки различно..мен не ме боли,но не ми е и приятно така че пробвай бавнничко лекичко ако те заболи спрете..![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
мен много ме боля![]()
А що ви трябва да го правите?![]()
![]()
ne 4e iskam da go pravq,tova e edno ot ne6tata,koito bih kazala,4e nikoga nqma da napravq,no ne iskam da se zari4am,6toto vinagi stava obratnoto i iskah da prou4a slu4aq) a pak i priqtelq mi mi pravi nqkakvi nameci,no kategori4no sam go otrezala na tazi tema
))