- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iskam da razbera ,jizneno vajno !
Temata e tui kato sum edin ot malkoto koito se kompleksirat na tema "razmer" 4el sum vsi4ki temi ,daje imashe edna podobna na vuprosa koito shte zadam ,no vsi4k iste se otnesli neseriozno kum molbata na mom4eto ! Vuprosat mi e tui kato sum na 17 sled 5 meseca 18 a Mi e samo,SAMo 15 cm Kakuv e shansa da mi porasne s 1-2 cm do 22-25 god i izboshto sushtestvuva li ,kato imate napredvid 4e ot kakto bqx na 15 god ne e porasnal dori s MM,a puk oshte shtom nqmam brada sudq 4e ne sum se razvil za da kajete " mi ti ve4e si se razvil burzo i tova e " MOLQ vi Budete 4estni 4e tva mi e bolna tema![]()
![]()
ami vseki se razviva razlichno! to ne moje da e kato po chasovnik i poznavam i takiva momcheta dori na 18. az sum na 18 i ako me vidish shte kajesh momichence 6-7 klas.) ama ne mi puka osobeno. kakvo da pravish razlichno e! no nqmash golqm povod za pritesneniq
ох ама много мразя такива мъже кво толкова се комплексирате от 15 до са не ти бил пораснал и с милиметър е то братче секи ден с линийката в ръка ли си?Колкото дал господ -толкова!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
15 не е малко, златната среда е, няма за какво да се притесняваш
По принцип в този форум не пиша а само си чета, кой какво пише
Ами да ти кажа аз си мислех, че съм единствен, но явно не е така, смисъл че и моя спря да расте на 15годишна възраст и на мене не ми расте брада мн мн и на мене ми е точно толкова дълъг. Така, че така сме се родили, малко ми е гадно нали искам повече ама какво да се прави...
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
\
/ =D>
Emi Iskam da vi pitam ima li nqkav shans da mi porasne tui kato momi4eta " kato go vidqt i si mislqt 4e e maluk,a ne e 4ak tolkoz " ta vuprosa mi e qsen ,ima li nqkoi koito da e v moito polojenie " osven rocT-a " no principno iskam da znam 4e se kompleksiram na taq tema,nemoga da trugna si tursq gadje taka ,kato nqmam samo4uvstvie![]()
![]()
Ей пич споко де...колкото дал господ толкова....пък и нали си чувал-и 8 стигат другото е женска лакомия!не се комплексирай от тва има къде по малки от твоя....пък и ако знаеш какво правиш и как да го правиш и 15 стигат-нали ме разбирашПървоначално написано от Gluxar4e
(малка тайна-един приетел и на 17"скоро ги нопрови" и му е 11-ТИ КВО СЕ ОПЛАКВАШ ТОГАВА)
![]()
![]()
Хаахаха разказа му играта набързо.Хареса ми това изказване.Относно за размера нали знаеш - Размерът няма значение,важното Ти да знаеш какво да правиш с партньораПървоначално написано от ninsy
![]()
![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
o q stiga!1-vo ima o6te na kade da se razviva6 i 2-to kvo si mislite vie mom4etata 4e trqa da e 40sm ?! emi gluposti...dyljinata sy6to e vajna ama ot po golqmo zna4enie e debelinata... i kvo 15sm bili malko...a i da ne zabravq na pove4eto NORMALNI momi4eta ne im dreme kolko e golqm "atributa" na mom4eto
Vie hubavo otgovarqte na mom4eto ,no toi ne pita dali 15 cm stigat ,a dali shte ima shans da mu porasne ... Vie po4vate da otivate v dr.posoka!
еми то аман от такива теми.. секи ден по 100 да потърсят малко и ще намерят!Първоначално написано от ^FIESTA^_M
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не е важен размера ,важно е ка4еството!!!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
количеството или качеството е по-вжно?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Neka nqkoi profesor ot foruma se izkaje \![]()
Daite otgovori molq vi ?
Аз пък какво да кажа като моя има e*си и формата. Ама такова съм наследил, мое си е.
ako ti e po malko ot 3 metra nikoq nqma da te iska i qvno edinstveniq izhod za teb e samoubiistvoto...
XAxaaxax gavra axxa