- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вий супа плющите ли
Казаха ми, че, за да си остана слаб и мускулест трябва да ям супа. Ама нямам време и си взех една от тея инстантните супи на Maggi дето ти трябва само топла вода. Готина е ама да не ми се смеят, че съм някоя лелка, да ма извиняват. Ви обичате ли такива супи и пиете ли?
Първоначално написано от Слаб мускулест футболист
![]()
![]()
![]()
.. Ох .. къде са тия 'ора дет разправят такива смешки, покани ги да додат и да изпишат цялата тема с бисери за да може да се посмея и аз като бел човек ..
По темата - не ям такива изкуственяци, иначе шкембе рулезз ..![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
от тия на прах ОБОЖАВАм доматена супа..и с малко сирене допълнително.
Лелееееееееее и аз се кефя точно на доматената...
Абе вобще много обичам супа ама рядко ям и се изкефих че мога да поркам супа дето ми падне. Мноо яко, че не съм сам. Яко е да се яде супа. Да живее супата. Супа рууууууууууууулзззззззззз з![]()
Ами то попринцип супите са доста полезни зависи с какво са![]()
Плющя такиааа супи...плющя....
az mn im se kefq,6toto stavat burzo i ne trqbva da ima6 koi znae kvi kulinarni sposobnostiina4e ot teq specialno obojavam gubenata!
![]()
a ina4e supite sa si mn polezni za stomah4eto.teq deto imat gastrit 6e potvurdqt!![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ни плющиме![]()
Нее, мразя супи![]()
![]()
Робинята на Quench
ахахахах и аз обичам гъбената... ама крем супата ... защото има и ткава с галета и разни там гадни работи ... та нея не я обичам ... но пък крем супата от гъби на маги ееее... \Първоначално написано от ABSOLUT`me
/ \
/ \
/ супер
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ами аз ям само пилешка и телешка, иначе други не, а и също когато съм на диета ям много супи, щот са полезни![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
аидее вече тря да ни е срам че ядем супа ли ?! нещо не ви разбирам маина !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i az gi obi4am ama mnogo rqdko se se6tam da si napravq