.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Daite savet

Daite savet

Taka hodq s edno mom4e ot 6 meseca i mn 4esto se karame.Toi y4i v Jambol i mn rqdko se vijdame (samo sabota i nedelq).Tfa vodi samo do karanici(ne no samo tfa)no az nemoga da prodaljavam taka,makar 4e mn go obi4am se dvyymeq da skasam li snego ili ne,no ne mi dava smelost da go narpavq za6toto znam 4e 6te sajalqvam.Mno0o typo se poly4ava kato ne go vijdam i sam mn obarkana na skoro se zapoznah s edno mom4e golqm sladur mn mi dopada imam 6ans s nego no zaradi sega6noto mi gadje nz kakfo da pravq.S segashniq mi priqtel razlikata nie e 3 god. a s mom4eto koeto se zapoznah e 4 mn haresvam tfa mom4e pak hodq s negof uj fr of nz ve4e pomognete Ako mojete pomognete i se postavete za malko na moe mqsto
    Iskam da sam kap4ica krav da se tarkulna po venite ti da stigna do yma ti i da razbera dali sam tam!!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    mnogo obyrkano naistina,no lichno az mislia che bih se opitala da si spasq vryzkata...lichno i az sym vtakova polojenie,samo che nqma drygo momche,a mnogo se karame ,no ne mislia da gybq vryzka ot godina i poveche...opitai se da spasish vryzkata si nai-dobre,zashtoto tovas drygoto momche moje da e samo yvlechenie porodeno ot karanicite s gajeto ti ...Kakvo ti podskazva syrceto ti ?Ako obichash priatelqt si ne go zarqzvai ,zaradi karanicite,a se opitaite da postignete kompromis..A i ot dryga strana te sa priateli i ima veroqtnost da im razvalish priatelstvoto...Uspeh;]

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    аз съм момче и знам че ше му стане гадно ако го зарежеш тоя сега ама човек трябва и да е егоист за да живее. Виждате се рядко сравнително и когато се видите само да се карате няма сми , а иначе си ''вързана '' щото официално имаш гадже. Според мен наи-добре е да тръгнеш с тоя новия
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Абе чоек прави тфа което ти се иска!А й малко или много и той сам си е воновен за решението ти!Е ше му е кофти тръпка ако онзи дето е с 4 години по голям от теб му е френд ам тря хубавичко да се замисли как се държи с приятелката си!Аз знаеш ли какво бих ти препоръчала скъсайте с приятеля ти(за 2 седмици)дай му сеобода за да видш как би се чувствала по добре с него или без и съответно той със или без теб!А ако те обича и държи много на теб ще се върне , ако не майната му хващаи здраво другия!Нищо не губиш!Знам че отстрани казано е по лесно направи това което чувстваш!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Голям фен
    Град
    София
    Мисля, че връзката ви със сегашното гадже няма бъдеще. Не си е работа през единствените 2 дена в седмицата, през които се виждате, да се карате зя щяло и за нещяло. Няма смисъл просто. Според мен и двамата чакате другият да скъса първи или де да знам, тъпо предположение, ама съм на това мнение. Но бъди само с един! Недей да ги разиграваш и двамата! Просто избери този, с който повече би искала да бъдеш.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Дам така е и аз мисля,както предишните потребители,които са писали преди мен.Имаш няколко варианти обмисли ги добре ,и когато вече си сигурна какво да правиш действай.И според мен връзка с постоянни спорове няма бъдеще,но както си прецениш.

Мега фен Аватара на iiirish
    от поста ти разбирам, че изпитваш по-дълбоки чувства към новото момче. ами тогава бъди с него! щом и отношенията със сегашния вървят към провал няма защо да се наказваш сама и да губиш времето си в мислене и раздвоение между двамата

Голям фен
    ами....според мен ти не оби4аш седашния си приятел посто си свиканала с него така 4е по добре си опитай късмета с др мом4етова е мое мнение нз какво 4увставаш ти,но най добре послушай сърцето си

Голям фен
    polojenieto ti e mn obarkano naistina.no kakvoto i da stane v nikakav slu4ai nedei da bade6 i s dvamata.ako naistina mn obi4a6 sega6noto si gadje nedei da kasa6 s nego,no pak kato samo se karate i ne se vijdate 4esto-po doore da ne ste zaedno.pogovorete si dobre i re6ete zaedno dali da ste zaedno ili ne
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си