.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    без име
    Guest

Не искам да ми се сърди

Днес отказах на едно момче, което явно мн ме обича, ама аз не исзпитавам нищо към него. Сега май ми се сърди, обаждам му се, за да му кажа, че не е виновен той; пиша му смс-и с хиляди извинения. Преди час той ми звъни и ми казава ''Нали съм ти толкова противен, защо сега се сети да ми зънеш и да ми пишеш смс-и''. Аз му обясних, че проблема не е в него, а в мен, ама той не ще и да чуе. Защо стана така? Аз не искам да ми се сърди, просто да си останем приятели, е това явно вече е невъзможно. Ама как сега да отида до тях и какво да му кажа? Мисля, че всичко ще изглежда измислено и пресилено. Как да постъпя? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ostavi go ..naranen e i iska da se iskara jertvata...nedei my pishi poveche i ne my se obajdai...mojesh da my napishesh edin sms...dobre sega iskash da me nakarash da se chyvstvam vinovna li ?kazah ti problema ne e v teb a v men!
    prosto go ostavi ima nyjda ot vreme momcheto i qvno ne iska izvineniq...shtom tolkova si my pisala sigyrna l isi che nqmash chyvstva kym nego ?zashtoto ako imash deistvai dokato imash vreme...ponqkoga chovek osyznava che haresva neshto chak kogato go zagybi...pomisli si hybavo !

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    ostavi go ..naranen e i iska da se iskara jertvata...nedei my pishi poveche i ne my se obajdai...mojesh da my napishesh edin sms...dobre sega iskash da me nakarash da se chyvstvam vinovna li ?kazah ti problema ne e v teb a v men!
    prosto go ostavi ima nyjda ot vreme momcheto i qvno ne iska izvineniq...shtom tolkova si my pisala sigyrna l isi che nqmash chyvstva kym nego ?zashtoto ako imash deistvai dokato imash vreme...ponqkoga chovek osyznava che haresva neshto chak kogato go zagybi...pomisli si hybavo !
    много правилно мнение прави се на жертва и сиг турси съжаление гадно е това чуство ама пък ти не си длужна да харесваш всички на него му е гадно ма требва да го приеме ти не си виновна и требва да продължи напред
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

По принцип няма за какво да ти се сърди. Аз също съм съгласна с мнението, че е наранен и иска да се искара жертва. Пък и ако те обича толкова много би искал да поддържате връзка, дори и само като приятели така че спокойно ще му мине
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Определено е наранен по добре да го оставиш няколко дни да се пооспокой , но в никакав случай не можете да си останете приятели тъй ксто той не е безразличен Можеш да поговориш с него че не си искала така да стане и да го нараниш,покажи му , че найстина съжаляваш и може да разчита на теб,но да не очаква нищо повече!Все пак нямаш вина никой не си избира кого да харесва то просто се случва , а ако те обича ще иска най доброто за теб най малкото да си щаслива!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Голям фен
    Град
    София
    Не си длъжна да харесваш всеки, който те хареса. Не се е получило, не изпитваш същите чувства, ок, сега всеки по живо, по здраво, си продължава живота. Според мен той пресилва нещата. По-добре да не е с теб, отколкото да е с теб, но ти да не го обичаш, а той просто да си задоволява капризите. Ще минат няколко дена и ще се оправи. А сега няма какво повече да направиш, остави го да се насърди.

Мега фен Аватара на koalka
    Проблема е лично негов.Чувствата го заслепяват,за да прозре истината.Опитай се да поговориш с него и да му обясниш отново,и ако тогава пак не те чуе-да се оправя,да не ти пука.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Дай му малко време, щом е толкова наранен!Рано или късно ще се оправи!Спокойно!

Голям фен
    ti si go naranila i toi ne moje da prosti tva e mn tipi4no za mom4etata kogato im nakyrnish dostoinstvoto.....i ve4e ne moja da se govori s tqh tva e nqma dr kvo da ti kaja:P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на iiirish
    може би когато си му оказвала си подбрала неправилно думите си и по някакъв начин те са го наранили. когато един човек изпитва чувства към нас, а ние към него не, не разбираме дълбочината на обичта му и съответно често неумишлено го нараняваме

на твое място аз бих се срещнала с него очи в очи. нали знаеш къде ходи, с кого се среща и т.н. ами отиди и поискай да говорите само за две минути. надявам се, че когато се изправиш лице в лице с него ситуацията ще е коренно различна от извиненията по телефона или чрез смс-и

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Ето го редовното държание на жените.

"Не те харесвам" после "Ама извинявай ! Аз не исках така!!!"

Моят съвет: Остави го намира. Вярно е, че ти не си виновна за това, което изпитва той. Нека, обаче това не те кара да се чувстваш оневинена. Така или иначе всеки сам си носи кръста.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Не ти се сърди, просто тъгата го езаслепила. Помня този момент, всичко ми беше опритивяло, но не отказах предложението за приятелство. Това момиче после ми извъртя страшен номер с най-добрия ми приятел, така че и до днес си спомням. Ти си виновна за тъгата му и може би ако е сърдит. Ти си тази, която обича и си го наранила, без съмнение ще се възтонови, все още не е разбрал, че не си единственото момиче в живота му и ще има още, надявам се такива, които да отговорят на чувствата му. А ти не се измъчвай заради него.
    Черен Принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си