- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет
Откъде да започна...Не знам дали е превличане, любов ли е, какво ли е....Много изтрадах и май любовта е несподелена(най-лошата). Харесвам една девойка има няма 3 години,много изгубено време, страшно много. В един клас сме, последна година караме "заедно". Знам, че жените усещат с цялата си кожа когато някой ги гледа влюбено, просто имате онова странно 6-то чувство, което ви показва кой какъв е спрямо вас. Не съм изпече любовчия, не съм се учил да използвам хората, просто съм естествен и за жалост май там бъркам и всичко ми се качва на главата...Реших да я изтрия от съзнанието си, реших го в изблик на моите чувства, но какво се лъжа поредния отчаян опит да успея да я спечеля...Жалка картинка, но от 3 дена не й говоря (страшно ми е трудно, в един клас...), но го правя не й обръщам никакво внимание и чакам момента, в който ще ме попита, защо не й говоря. Аз ще и кажа: ""Харесвах те толкова дълго време, че се изчерпах. Най-после се чувствам свободен, освободих се от зависимостта си от теб. Сега имам нужда да остана сам. След време може да бъдем приятели". Това ще кажа нито повече, нито по-малко. И се концентрирам върху кандидат-студентските изпити. Не знам вие какво мислите и ще ми е изключително приятно да споделите мнението си, но знам, че когато някой не ви обръща никакво внимание, това привлича вашето внимание, също така това е още по-осезаемо, защото малко или много като ви гледат влюбено дори и да не ви харесва дадения човек на вас ви е приятно. Не знам отчаяния ми опит дали ще обърне нещата, но честно казано мисля вече да не ми пука....
![]()
Няма начин до последно ще ти пука!Де да можеше да насочваме чувствата си амастава!Тфа е хубаво че имаш желание да я забравиш и дано успееш искрено се надявам!Много хубави думи ,но и да й ги кажеш ти много добре знаеш че се залъгваш защото още я харесваш!Но понякога става така както например тя малко или много предполага че я харесваш и като спреш да и обръщаш внимание тя изпитва една празнота сякаш нещо й липсва безинтересно и е и започва и тя да проявява интерес към теб!Но нали знаеш всяко зло за добро,може би така е трябвало да стане и по нататък ще срешнеш някоя по добра!А й надеждата умира последна!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Честно да си кажа, през дните, в които не съм и говорил се чувствам...щастливПървоначално написано от SeXy`t0
странно, но факт. Не съм обременен, е като я видя ми става кофти, но самовглъбяването е голяма работа и май, когато дадеш наготово на някой той не го оценява. Карам го по-принципа, когато загубиш нещо разбираш колко си го обичал. Всъщност осъзнах си грешката, дал съм и всичко без тя да го е поискала, майче е време да го поиска.
![]()
Щом сте в един клас няма как да я забравиш по никакъв начин.Ти я виждаш всеки ден и,колкото и да се правиш,че не я виждаш и,че не искаш да общуваш с нея то просто всичко си личи.Аз не разбрах от цялата тази работа ти в крайна сметка казал ли си и,че я харесваш или тя още незнае?Всичко трябва да бъде откровено и истинско,за да има бъдеще самата връзка.
Честно да си кажа, през дните, в които не съм и говорил се чувствам...щастлив странно, но факт. Не съм обременен, е като я видя ми става кофти, но самовглъбяването е голяма работа и май, когато дадеш наготово на някой той не го оценява. Карам го по-принципа, когато загубиш нещо разбираш колко си го обичал. Всъщност осъзнах си грешката, дал съм и всичко без тя да го е поискала, майче е време да го поиска.
Определено е така!Ама дали ще го пойска чувстваш ли някакав интерес от нейна страна???
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Чувствам интерес, през първия ден ме попита дали искам с още една съученичка да се прибираме заедно, на следващия ден, дали искам да отида на клуб с нея...за жалост вечерта я засякох в съшия клуб и се ометох доста бързо, опита се да ме заговори, но си тръгнах...След това късмета продължи да ме изневерява и я срещнах в дискотеката до клубаПървоначално написано от SeXy`t0
там ме попита дали няма да й кажя добър вечер, аз само си вдигнах чашата...хмм ппреди обичаше да ме удря на игра, но този път ме удари силно...
![]()
Е значи има напредък безразличието е голяма работадано успееш
Като гледам как е почнало, може накрая да завърши с болница за мен.Първоначално написано от SeXy`t0
![]()
П.с. Искам да чуя и други мнения...![]()
П.с.2 SeXy`t0 мерси за коментарите.![]()
Такива сме си ние жените.. кучкиобичаме да се влюбват в нас и праим гадно, ама ко да се праи. Според мен тва е добър начин да и разкриеш чувствата си, 'щото тя 100% ще те попита що не и говориш. И тя да не изпитва нищо към теб да не ти пука, малко ще заприличаш на идиот, ама нали за последно сте заедно в един клас. Ако е добричка, ще те разбере.
Успееееех![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Много хубаво си казал нещата.
Не знам.....
Защо пък непременно трябва да я изтриеш от съзнанието си ,да я забравиш...?
Не ти е леко,обаче...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Така , както си започнал, ще имаш успех според мен. На жените ни е хубаво да ни галят самочувствието и когато този, който го прави, престане, започваме да се чудим защо става така и да му обръщаме повече внимание, за да започне и той отново да ни обръща внимание. А накрая може и да се получи нещо хубаво![]()
Ами по принцип мен,ако ме харесва толкова едно момче и може би е влюбено сигурно ще му обърна внимание.Но е факт,че тя не го е направила.Така че трябва да я игнорираш.На нея предполагам ще й е странно,но просто няма друг начин,освен така,ако искаш да я забравиш.А и все пак сте последна година заедно,което е добре.Гледай по-рядко да я виждаш.
hm...nz kak moga da ti pomogna mn e gadno kogato lubovta e nespodelena no nishtu ne moje da se napravi taka 4e....
Мисля си, че стратегията си я олучил, но пък има още един тънък момент в случая и той е да знаеш кога да спреш. В момента я караш да се чуди защо не и говориш и определено привличаш вниманието й, но гледай да не я отчуждиш тотално. Мисля си, че другия път като я засечеш случайно и тя те запита, защо се държиш така студено, ще бъде по-удачно да и кажеш истината. В крайна сметка нищо не губиш, а само може да спечелиш. Не си играй твърде дълго за да не се получи обратен ефект. Успех ти желая с твоето момиче.
Дам,прав си че несподелената любов е най-гадна..но живота е такъв.Човек не избира в кого да се влюби все пак,но се радвам че въпреки всичко има хора на които любовта им се е усмихнала..А за твоя проблем-бъди честен с нея,кажи й всичко което чувстваш и мислиш.Мисля че така е на-добре а по-нататък кой знае,може да се получи между вас..Айде успех от мене!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
защо непременно трябва демонстративно да кажеш на всичко "край"?! харесвал си я наистина дълго и честно казано ти се възхищавам за търпението, но... недей да постъпваш като дете от 5 клас! недей спира да й говориш, не се прави че тя не съществува! щом си решил да я забравиш - забрави я, но не и по този начин! ще кажеш, че няма друг, но има! надяма се знаеш поговорката, че клин клин избива
опитай
Така съм решил, защото искам да знае какво е изпуснала. И също така всяко търпение все пак се изчерпва в даден момент.Първоначално написано от anito.sl
![]()
Безразличието убива!
несъмнено ще предизвикаш интерес у нея.. тя вече е забелязала,че не й обръщаш внимание както преди и ако те потърси значи има нещо към теб..
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
И аз да хвърля едно тежко мнение.
Изпитвал съм нещо подобно, но при мен ситуацията бе по-различна и в крайна сметка всичко приключи ужасно. Както и да е.
Първо: Три години бре, човеко! Всеки ден (хайде не всеки ама...) се гледате и ти три години не предприе нищо?! Не бяхте ли на екскурзии? Не излизахте ли в приятелски компании? Не намери ли общ език?
Недей да подхождаш така сякаш тя ти дължи нещо - бъркаш. Факта, че ти я харесваш не означава, че тя трябва да се чувства отговорна или виновна. Отиваш и казваш "Ще те скъсам! Ти искаш ли да ме скъсаш?". Ако тогава откаже вече можеш да заявиш, че си и дал всичко, да я игнорираш и тн. От това, което си споделил си правя извода, че търсиш съжаление. Недей!
Отиваш, като мъж, блъскаш я в стената и й обясняваш как стоят нещата. Така или иначе ви е последна година. Иначе на интелект блъскаш - браво . Пожелавам ти успех.
He who runs with aggression walks with no dignity
Тя е хитруша при това голяма, знае много добре за какво става на въпрос. До сега използваше това, че я харесвам, а тя си движи с гаджетата пък мен кучета ме яли. Омръзна ми и реших да го карам мъжкатаПървоначално написано от Crafter
. Млад, зелен, глупав, както искаш ме наричай, но все е вярно...Страха от това, че ще ме отреже е голям, срам, но така е. Тя знае... но факта, че нищо не прави е достатъчно красноречив и също последните дни имаше сериозно развитие на нещата, тя каза, че иска да съм й приятел и че не искам гадже като нея. Аз съм решил или всичко, или нищо. Иначе казано, или гаджета, или нищо. Не искам пак да й слушам проблемите с поредното гадже
стига толкова. Прескачам по-горната "фаза" на обяснение поради простата причина, че искам да разбере какво е да не я поглеждам, да не я гледам с онзи влюбен поглед и да я дарявам с цялото си внимание. Ако разбере, че й липсвам( на което се надявам
) ще съм един щастлив човек, ако ли не, еми здраве да е.
![]()
sled kato si haresval edno momi4e v prodaljenie na 3 godini nqma da moje6 da q zabravi6 samo za 1 den.6te ti triqbva dosta vreme i volq.no ne triqbva da si razvalqte priatelstvoto samo zaradi tova 4e iska6 da q zabravi6.ako pita6 men priznai i 4e q haresva6 a pak posle kfoto 6te da stava.az to4no taka napravih.haresvam edno mom4e(biv6oto mi gadje) ve4e 1 godina i ne moga da go zabravq i pravq vsi4ko za nego.no re6ih 4e nemoga da jiveq v laji,zatova edna ve4er bez da iskam kato se napih mu priznah vsi4ko i mu kazah 4e go obi4am adski mn no za jalost znam 4e ni6ty nqma da se polu4i.toi prosto zamal4a.a na dr den pak si bqhme dobri fr i ne govorehme za tova koeto mu bqh priznala.a sea daje mai ima nqkakav 6ans da sam s nego(taka mi kaza negov fr)taka 4e nikoga ne se otkazvai.
Мисля, че разбирам. В такъв случай мога само да ти пожелая успех.Тя е хитруша при това голяма, знае много добре за какво става на въпрос. До сега използваше това, че я харесвам, а тя си движи с гаджетата пък мен кучета ме яли. Омръзна ми и реших да го карам мъжката. Млад, зелен, глупав, както искаш ме наричай, но все е вярно...Страха от това, че ще ме отреже е голям, срам, но така е. Тя знае... но факта, че нищо не прави е достатъчно красноречив и също последните дни имаше сериозно развитие на нещата, тя каза, че иска да съм й приятел и че не искам гадже като нея. Аз съм решил или всичко, или нищо. Иначе казано, или гаджета, или нищо. Не искам пак да й слушам проблемите с поредното гадже
стига толкова. Прескачам по-горната "фаза" на обяснение поради простата причина, че искам да разбере какво е да не я поглеждам, да не я гледам с онзи влюбен поглед и да я дарявам с цялото си внимание. Ако разбере, че й липсвам( на което се надявам
) ще съм един щастлив човек, ако ли не, еми здраве да е.
![]()
Честно казано съм разочарован от нейното поведение. Аз не бих искал да бъда с жена, която в буквалният смисъл на думата се гаври с чувствата ми. Поне аз от тази гледна точка го виждам - дано да греша.
Същественото на целия пъклен планПървоначално написано от Crafter
е тя да разбере колко й липсвам и как е сбъркала с отношението си към мен, а именно(даже го бях писал по-горе) аз избързах и открих рано, рано картите, тя ми ги видя и се възползва, още, когато може би не е изпитвала каквото й да е било(дано сега има нещо повече от приятелство). Та интригата още в началото умря и сега се мъча да се правя на недостъпен. Забелязах, че този метод на поведение учи на самодисциплина и на самоконтрол. \
/
П.с. Не знам докъде ще се стигне, но поне ще знам, че това ще е затворена страница в моя живот/поне така мисля/![]()
Искушавам се да отговоря на този съветПървоначално написано от Crafter
. С удоволствие ще я блъсна в стената и ще й покажа на какво съм способен, а аз бая съм и насъбрал
, но защо да обира плодовете без да ги е искала, нека тя да пожелае да ме блъсне...
![]()
П.с. Определено разчитам на нейното внимание в цялата работа, искам и тя да го посика иначе няма да е интересно само аз да си давам зор... :P