Тя е хитруша при това голяма, знае много добре за какво става на въпрос. До сега използваше това, че я харесвам, а тя си движи с гаджетата пък мен кучета ме яли. Омръзна ми и реших да го карам мъжката . Млад, зелен, глупав, както искаш ме наричай, но все е вярно...Страха от това, че ще ме отреже е голям, срам, но така е. Тя знае... но факта, че нищо не прави е достатъчно красноречив и също последните дни имаше сериозно развитие на нещата, тя каза, че иска да съм й приятел и че не искам гадже като нея. Аз съм решил или всичко, или нищо. Иначе казано, или гаджета, или нищо. Не искам пак да й слушам проблемите с поредното гадже стига толкова. Прескачам по-горната "фаза" на обяснение поради простата причина, че искам да разбере какво е да не я поглеждам, да не я гледам с онзи влюбен поглед и да я дарявам с цялото си внимание. Ако разбере, че й липсвам( на което се надявам ) ще съм един щастлив човек, ако ли не, еми здраве да е.
Мисля, че разбирам. В такъв случай мога само да ти пожелая успех.

Честно казано съм разочарован от нейното поведение. Аз не бих искал да бъда с жена, която в буквалният смисъл на думата се гаври с чувствата ми. Поне аз от тази гледна точка го виждам - дано да греша.