Ахх,знам,че повечето ще ме помислите за няква тъпа малка курва или необразована на тема секс пикла.
Та аз съм доста силна ученичка и никога не съм се интересувала от разни курвенски историйки.Винаги съм се стряскала от разказите на мои връстнички колко свирки са извъртяли на незнам си кой или кой къде ги е опънал.
В момента от четири месеца съм с най-свястното момче,което някога съм срещала.Никой досега не е бил толкова загрижен към мен.Никое момче не е плакало за мен.Както и да е.
Днес имаше пълен репертоар-френска+секс Ей така,спонтанно.Доста съм чела за предпазните средства(и затова бяхме със презерватив),болестите,пре авани по полов път и така нататък.
И на двамата ни беше за първи път.Беше много нежен и почти не ме болеше.
Естествено се разбрахме да не казваме на никой,абсолютно никой за това.И без тва в града ми се носи репутация на наркоманка(абсолютно необосновано!!!)А ако се разчуе и затова...не не не не.
Повечето ми приятели ме изоставиха точно заради тази ми репутация,родителите им ме намразиха тотално.
Уатева,не пускам темата,искайки отговори от сорта на "не се притеснявай,нормално е,почувствала си се готова и тнт",защото знам,че не е вярно.Секса на тази възраст е против разбиранията ми за нормално,и го казах и на приятеля ми,който мужду другото го е срам да ме погледне в очите...
Просто не се чувствам щастлива с двойнствения живот,който водя.На училище една,а извън него-съвсем друга.Пускам темата,защото,както казах,нямам истински приятели,на които мога да се доверя.Просто исках да споделя,за да ми олекне поне малко от малко...
ПП.На 13 съм