.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: kak mislite?

Guest

kak mislite?

na 17 god. sam i nesam pravila sex, tva losho li e?
    nz mislq 4e ne e normalno, kato 4eta tyka nekvi hlapeta po na 13-14 god ve4e i bremenni, a az na 17 i devstvena?!?!?!

smacky_f
    Guest
    zdr,az sam na 15 i go napravih ne za6toto sam gi navar6ila,a za6toto go obi4am.I ne mislq 4e e ne normalno.Tova 4e si na 17 i si devstvena ne ozna4ava 4e si zadrastena,a 4e ni si namerila podhodq6tiqt 4ovek ili moment.Tai 4e da ne ti puka \/

i ko kat si devstvena?tova da ne e nqkakva bolest?daje trqbva da ti kaja 4e trqbva da se gordee6 s tova!ti si razli4na ot drugite!a tez malkiite pikli det sa na po 13-14 i se 6ibat .. tolkova im e moz1ka na tqhda ne ti puka koi ko misli i kakvo govorqt!kogato sama preceni6 4e si gotova go napravia nedei da se vliqe6 ot 4ujdoto mnenie!evala sladurano!
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Мега фен
    Град
    SF
    И аз до 17 годишна бях девствена. Да не ти пука, не го прави само защото някви на по 13 се е*ат като за световно

Робинята на Quench

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    И аз до 17 годишна бях девствена. Да не ти пука, не го прави само защото някви на по 13 се е*ат като за световно
    Izchakai pohodqshtioq chovek.Ti sam shte setish koga mu e doshlo vremeto.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз правих секс за първи път на 20 почти на 21. Да не съм умряла,я?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Еми на мен на 17 ми бе6е първия път. Спокойно нормално си е.Аз даже имам приятелки дето са на 18 и не са си имали изоб6то гадже и то просто за6тото не са намерили подходя6т 4овек и не искат да тръгнат и да спят с някой просто ей така за спорта

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    когато дойде моментът да го направиш ще го почувстваш

Голям фен
    Град
    Бургас
    нищо ти няма когато решиш тогава го направи

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    По-скоро лъжат като за световно

според мен даже може да се гордееш с това,малко момичета на тази възраст могат да се похвалят с такова нещо!
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Bravo macka...na 17 g. i si devstvena.Nqma kakvo da se pritesnqvash...kogato si gotova togava i az za 1-vi put spah s muj kogato bqh na 17

Повече от фен
    edin normalen chouek br

Re: kak mislite?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na 17 god. sam i nesam pravila sex, tva losho li e?
    nz mislq 4e ne e normalno, kato 4eta tyka nekvi hlapeta po na 13-14 god ve4e i bremenni, a az na 17 i devstvena?!?!?!

ako si nad 1.65,pod 60kg, brunetka,sladka i s hybawi stegnati gyrdi i stegnato dype ela az shte naprawq mechtite ti realnost

a ti takawa li si :P~

....

Abe q stiga vaob6te nqma da se pritesnqva6 4e ne si pravila sex.Koito iska da si zadava gyza dokato e na 13 ,po dobre 4e ti ne si.Tova govori samo hubavi raboti za samata teb.Kogato nastypi momenta i si gotova za tova 6te go napravi6.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Guest
    mislq da si spestq komentarite za tova poslednoto, no ina4e blagodarq na vsei4ki vi za otg.

pak zapowqdai,radwam se,che sam pomognal ;]

NqHNqH
    Guest
    awe nqma ni6to lo6o v tova 4e si devstvena az sum go napravila na 15 za6toto smqtah 4e sum gotova za tova i 4e sum s podhodq6tiq 4ovek ne se okaza to4no taka ne bqh s podhodq6tiq 4ovek ama ne sajulqvam stanaloto stanalo ne moga da vurna ne6tata na zad zatova spoko 6te go napravi6 nqkoi den kogato smetne6 4e ti i 4oveka s kogoto si ste gotovi za tva.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си