.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: kerami4na presa

marnin4etooo
    Guest

kerami4na presa

kakva e razlikata s obiknovenata i kakvo predstavlqva to4no 4yvala sam se se naliva voda nqkude si ma ne sam siorna 4e za takava stava ? i po bezvredna li e ot obiknovenata

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Nz dali vav absolutno vsi4ki kerami4ni se naliva voda Ama moqta presa ne e kerami4na i sa6to e s voda!A otnosno sravnenieto mejdu kerami4na i dr presa-nqma spor-kerami4nata e mn po-dobra-tq e napravena ot mn po-dobar material i e mn lesno da si opravq6 kosata s neq

Голям фен
    Град
    Бургас
    че може и да не се налива вода нз дали е по безвредна ама се води че е по- хубава , по хубаво изправя

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    че може и да не се налива вода нз дали е по безвредна ама се води че е по- хубава , по хубаво изправя
    Mi da moje i da ne se naliva,ne e zadaljitelno!Az v moqta ne nalivam 6tot ponqkoga vodata te4e!A bezvredna presa nqma No za ka4estvo-kerami4na

Град
    Sofia
    Разликата е в това, че обикновенната преса е с метални плочи, а керамичната с керамични (как прозвуча ), а тази, в която се налива вода е парна. По принцип обикновенната гори косата доста повече (все едно я минаваш с ютия, ефекта е същия) отколкото керамичната (има защитно керамично покритие, което щади косата, прави я мека и гладка) и парната (също щади косата като я оформя посредством пара). Доколкото знам комбинацията между керамична и парна уврежда най-малко косата.

Guest
    a ima li izob6to takava kombinaciq m-y parna i kerami4na i mi preporu4aite marka ako moje

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a ima li izob6to takava kombinaciq m-y parna i kerami4na i mi preporu4aite marka ako moje
    Да, има такава комбинация. Предполагам, че струват поне 100 лева. Марка не мога да ти препоръчам, тъй като не съм ползвала такава преса.

Повече от фен
    Керамичната ти не гори косата и се плъзга по-лесно по нея.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Fr3aky
    Да, има такава комбинация. Предполагам, че струват поне 100 лева. Марка не мога да ти препоръчам, тъй като не съм ползвала такава преса.
    Аз имам керамична,струва 60 лв.и е с пара.
    И винаги трябва да се слага вода вътре,ама винаги.И естествено че ще тече вода,нали излиза пара.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от Fr3aky
    Аз имам керамична,струва 60 лв.и е с пара.
    И винаги трябва да се слага вода вътре,ама винаги.И естествено че ще тече вода,нали излиза пара.
    Каква марка е?

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Моята е керамична,но не е парна и съм адски доволна...1-во че много по-бързо ми изправя косата,2-ро че е по-качествено изправянето и 3-то че ми издържа повече време(правото )...а иначе една приятелка има парна керамиична и веднъж я прасна много жестоко ток...от тогава не я е ползвала

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

айде плз като пишете че сте много доволни от пресите си пишете на коя марка са и колко горе-долу струват

а някой знае ли от къде може да се вземе керамична-парна преса,по възможност професионална обаче да не е от нета?гледах на места като техномаркет,технополис и метро,но такова нещо не видях

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    еми и аз си имам керамична и мойта е с пара а от къде можеш да си вземеш ли?от всеки по голям магазин като метро техномаркет...мойта си я взех лятото за 60 лв. на Rowenta една лилавичка е на цвят ама преди няколко дена разбрах че майката на един мой приятел си е взела същата само че за 15 от няква промоциа от магазин РИТОНИ той пак е такъв за техника ама в Бъргас иначе има и по скъпи но аз смятам че тва е една приемлива цена
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    еми и аз си имам керамична и мойта е с пара а от къде можеш да си вземеш ли?от всеки по голям магазин като метро техномаркет...мойта си я взех лятото за 60 лв. на Rowenta една лилавичка е на цвят ама преди няколко дена разбрах че майката на един мой приятел си е взела същата само че за 15 от няква промоциа от магазин РИТОНИ той пак е такъв за техника ама в Бъргас иначе има и по скъпи но аз смятам че тва е една приемлива цена
    Моята е същата,по горе писах,че я взех за 59 лв.Не съм се логнала,сори
    Вие май търсите повечето да е само за изправяне,имаше такива доста с керамично покритие на техномаркетите.Аз си я търсих моята повече за вафличките,но исках да има и за изправяне и тази беше единсвено комбинирана и най-ефтина..

ULTra.

Фен
    Град
    Свищов
    Ами обикновената преса гори косата ужасбо,принципно и с керамичната преса е така,но в по-малка степен.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Аз си взех на Филипс .Тя е с керамично покритие и е за изправяне,вафли и къдрене.Струваше 79лв

Повече от фен
    Имам такава от 1 година и мога да гарантирам ,че е много добра .Комбинирам винаги с арганово масло по краищата
    http://www.enzo.bg/babyliss-pro/stra...ane-na-kosata/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    СТАРА тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си