- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kerami4na presa
kakva e razlikata s obiknovenata i kakvo predstavlqva to4no 4yvala sam se se naliva voda nqkude si ma ne sam siorna 4e za takava stava ? i po bezvredna li e ot obiknovenata
Nz dali vav absolutno vsi4ki kerami4ni se naliva vodaAma moqta presa ne e kerami4na i sa6to e s voda!A otnosno sravnenieto mejdu kerami4na i dr presa-nqma spor-kerami4nata e mn po-dobra-tq e napravena ot mn po-dobar material i e mn lesno da si opravq6 kosata s neq
![]()
че може и да не се налива воданз дали е по безвредна ама се води че е по- хубава , по хубаво изправя
![]()
Mi da moje i da ne se naliva,ne e zadaljitelno!Az v moqta ne nalivam 6tot ponqkoga vodata te4e!A bezvredna presa nqmaПървоначално написано от panterata
No za ka4estvo-kerami4na
![]()
Разликата е в това, че обикновенната преса е с метални плочи, а керамичната с керамични (как прозвуча), а тази, в която се налива вода е парна. По принцип обикновенната гори косата доста повече (все едно я минаваш с ютия, ефекта е същия) отколкото керамичната (има защитно керамично покритие, което щади косата, прави я мека и гладка) и парната (също щади косата като я оформя посредством пара). Доколкото знам комбинацията между керамична и парна уврежда най-малко косата.
a ima li izob6to takava kombinaciq m-y parna i kerami4na i mi preporu4aite marka ako moje
Да, има такава комбинация. Предполагам, че струват поне 100 лева. Марка не мога да ти препоръчам, тъй като не съм ползвала такава преса.Първоначално написано от Анонимко
Керамичната ти не гори косата и се плъзга по-лесно по нея.
Аз имам керамична,струва 60 лв.и е с пара.Първоначално написано от Fr3aky
И винаги трябва да се слага вода вътре,ама винаги.И естествено че ще тече вода,нали излиза пара.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Моята е керамична,но не е парна и съм адски доволна...1-во че много по-бързо ми изправя косата,2-ро че е по-качествено изправянето и 3-то че ми издържа повече време(правото)...а иначе една приятелка има парна керамиична и веднъж я прасна много жестоко ток...от тогава не я е ползвала
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
еми и аз си имам керамична и мойта е с параа от къде можеш да си вземеш ли?от всеки по голям магазин като метро техномаркет...мойта си я взех лятото за 60 лв. на Rowenta една лилавичка е на цвят ама преди няколко дена разбрах че майката на един мой приятел си е взела същата само че за 15 от няква промоциа от магазин РИТОНИ той пак е такъв за техника ама в Бъргас
иначе има и по скъпи но аз смятам че тва е една приемлива цена
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Моята е същата,по горе писах,че я взех за 59 лв.Не съм се логнала,сориПървоначално написано от DeVoi4eTo
![]()
Вие май търсите повечето да е само за изправяне,имаше такива доста с керамично покритие на техномаркетите.Аз си я търсих моята повече за вафличките,но исках да има и за изправяне и тази беше единсвено комбинирана и най-ефтина..
ULTra.
Ами обикновената преса гори косата ужасбо,принципно и с керамичната преса е така,но в по-малка степен.
Аз си взех на Филипс .Тя е с керамично покритие и е за изправяне,вафли и къдрене.Струваше 79лв
Имам такава от 1 година и мога да гарантирам ,че е много добра .Комбинирам винаги с арганово масло по краищата
http://www.enzo.bg/babyliss-pro/stra...ane-na-kosata/
СТАРА тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!