.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    zadovolena
    Guest

Не е майтап,,pls дайте съвет

Здравейте на всички,моят проблем може да ви се стори малко странен,но какво да правя...Значи,аз съм на 17 години,но ходя с момче,което е на 15 Много си се обичкаме и всичко е прекрасно. Знам,че е много хубаво приятелят ти да издържа дълго време,но аз мисля,че мойто момченце направо прекалява Знам,че звучи глупаво,но последният път като го правихме 1вия път свърши след 30 /40 мин 2рия някъде около час и половина,а 3тия някъде към 2 часа и нещо...и то да беше веднъж / двапати-но това е всеки път....знам,че това е много хубаво и много момичета си търсят точно такива момчета,но на мен почва да ми писва...пробваме различни пози,обаче някак си..хмм.. 2 часа без любовната игра не е ли малко множко та се питах може ли да ми дадет някакъв съвет,какво да правя за да свършва по-бързо...
    супер тъпо звучи-зная,но е наиста важно за мен...
    благодаря предварително!

Фен
    Град
    У Нас!
    Ако станеш по-красива със сигурност ще свърщва по-бързо

Цитирай Първоначално написано от doky
    Ако станеш по-красива със сигурност ще свърщва по-бързо
    да не си я виждал,че да знаеш как изглежда?!

по темата ако му правиш фелацио преди самият полов акт може би ще свършва по бързо
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    даа...една свирка може да помогне

Guest
    Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на <http://arenabg.com> преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    тоя/тая дет е писала над мене да престане да суеверничи с тея глупости!
    а по темата разгорещете се в играта преди самия акт повечр,може да помогне
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Това според мен е свързано с вземане на някакви медикаменти преди секса. Поразпитай малко и му кажи, че не си падаш по безкрайно дългия секс.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Недейте да повтаряте и да потретвате

Mr. Advice
    Guest
    Сложи си силикон. Ако не можеш да си го позволиш една торба на главата ти ще свърши добра работа

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии кажи му че не искаш толкова мн време да го правите и той ще гледа да свърши по бързо.. бъди по страстна.. по различна.. изненадай го с нещо ии ако пак не се получава направи му една свирка и пак ще свърши , не е нужно да го правите всеки път по 2часа

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Свирка или турско ...направо ще го побърка и ако имаш пирсинг на езика за свирката ...още по-добре!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    ako vaprosniq pi4 si e capnal edna 4ekiq 4as predi sexa /dori bez da pozlva nekvi dr speiove i hap4eta / minimuma e dva 4asa ....garanciq franciq......a moje i da e poradi kup dr pri4ini.......
    1.namalena 4uvstvitelnost
    2.obrqzan penis
    3.nature talant
    4.4estoto 4ekidjiistvane vodi do po bavna eqkupaciq

vs moje da e:_porazpitai go malko i sigurno 6te otkrie6 klu4a za kratkiq seks.....mam vse pak BE CAREFUL.......ako stapi6 nakrivo ba6 p[o toq vapros ........
    uspeh))))

sofian4eto
    Guest
    o i az imam sa6tia problem mila no tova spored men se dalji na hap4eta daje sas sigurnost go znam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си