- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм и не мога дори да спя нормално!Помгнете!!!
Здравейте !Така след доста усилия и помощ от приятелка излязохме с момчето, което харесвам!Беше невероятно, запозна ме с приятелите си и ме представи за неговото гадже и се държахме като такива!На следващия ден пътувахме заедно в автобуса, дори той ми пазеше място до него!Беше странно!Не ме целуна!Хвана ме за ръка, после дори си я сложи на крака ми и ме гледаше някак изпитателно, сякаш очакваше да го целуна!И понеже не бях в настроение нямах сили да се опитвам аз 1 да го целувам, и той нещо намекна дали ходим!Каза:"До мен седна една жена и ме пита дали чакам приятелката си!"А аз дори не го попитах какво и е отговорил!Но явно и той се чуди заедно ли сме или не!След това си уговорихме среща, на която той не дойде1Каза че са го задържали в университета(студент е) и е звънял у нас, но баща ми е вдигнал!А мобилния му е развален и е много кофти, трябва все на домашния да си звъним!И така де вчера му звъннах и той каза, че ще ми се обади по-късно, но не го направи!А аз му казах, че ако не иска няма да се виждаме и той каза, че иска да се виждаме и така!А той ми звънни когато най-малко очаквам и винаги всичко между нас е 50/50 и доста объркано!И аз съм объркана, защото до тук всички можем да си направим извод , че не иска да е с мен, но сега ще ви кажа и другата страна на нещата!Той е щастлив с мен и после след срещата дори е казал на на близката ми приятелка че срещата ние била идеална!Прави ми комплименти и забележете!Разпространил сред най-добрите си приятели, че има чувства към мен и че дори май ме обича!А той отдавна не бил говорил така за момиче, те дори се чудили какво толкова има в мен!И незнам вече какво да правя!Объркана съм!Между другото може да има и проблем със забравянето, защото има някои неща но не искам да ги споделям тук и така...Какво да правя с него?
говори с него и си изяснете положението....
Говори с него и се разберете..друг начин не виждам![]()
Разговорът ще реши всичко! Глупаво е да се чудите и двамата какво реално става. Просто поговорете и ще си изясните всичко.
Не си струва да си разваляте връзката само,защото не сте говорили и не сте се изяснили.Поговорете,питай го защо не е дошъл на тази среща,която сте си били уговорили и може да ти даде някакво логично обяснение.Но все пак мисля,че той наистина има чувства и държи на теб.И следващят път не се чуди,а го целуни.Със сигурност ще се зарадва.![]()
Как да говоря с него след като не се обажда!Не мога все аз да го търся и да му ходя след гъ*а!Благодаря все пак!Май няма смисъл,боли ме , но ще го преодолея и това разочарование, как за мен не се намери някой нормален!А пък хубавите ябълки ги ядат прасетата!
Като не се обажда, ти му се обади, бе, момиче! Очевидно е, че те харесва, не бива да си разваляте отношенията заради това, че и двамата чакате другият да се обади.
това, че не сте се видели когат той ти е казал, или че не ти се е обадил когато е трябвало, не е болка за умиране. хората имат толкова по-сериозни проблеми, а ти си тръгнала да се притесняваш за глупости. сигурна съм, че той наистина е щастлив с теб и те обича.
пък и студентите наистина да доста заети. едно от момичетата в компанията ни е студентка и често често забравя за уговориките ни или два в друго времеабе изобщо студентска му работа
заети са хората и трябва да гиразбираме
![]()
na kolko si
Еми след като се държиш дръпнато какво очакваш ?Момчето сигурно е 100 пъти по объркано от теб,така че просто му покажи ,че го харесваш![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Nai veroqtno prosto dava6 pogre6ni signali.
Druj se svobodno s nego i pokazvai kakvo ti se iska, kogato se pregurnete prosto pribliji ustnite si kum negovite, moje i suvsem malko(no da ne e 4ak nezabelejimo) i rezultata 6te e nalice.
Nai veroqtno toi se pritesnqva da ne bi da izburzva, poneje si o6te malka i veroqtno ima6 drugi razbiraniq za ne6tata.
Kaji mu 4e iska6 da ste otkrovenni edin s drug i da si kazvate otkrito i nez pritesneniq koi kakvo iska ot drugiq.