- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TEMATA NE E EBAVKA!!!!!pls pi6ete po temata!DaITE MI SAVET!
Zdraveite skupi teen4eta.Az sum na 15 godini i imam nujda ot savet.Zna4i az sum s priqtelq si ot 2 godini.Stra6no mnogo go obi4am i toi men su6to.Mnogo kratnno mi go e dokazval.Do sega ne sme si izneverqvali i do sega vsi4ko sme si kazvali.No dnes stana ne6to ,koeto me nakara da se zamislq za mnogo ne6ta.Toi ima brat v edin grad blizo do Silistra.I toi mi be6e obe6tal 4e nqma da hodi tam daje mi se be6e zaklel.No dnes mi saob6ti 4e e v tozi grad.Togava az mu se razkre6tqh.Neznam dali bqh prava!Prosto se po4yvstvah predadena.Za6to sled kato me obi4a tolkova mnogo ,za6to e naru6il dymata si?Toi mi obqsni 4e naistina mnogo sajelqva i 4e mnogo me obi4a.Prosto edin negov fr na kogato mnogo darji go pomolil da otidat v tozi grad.
To4no predi 4 dni toi mi be6e kazal 4e nqma nujda ot nikoi osven ot men.Za6to sega e oti6alSpored men nqma6e da ogajda na priqtelq si i ako az bqh vsi4ko za nego (kakto toi tvarde6e)6te6e da si odarji na dymata.NEznam dali me obi4a o6te
![]()
Pls daite mi savet.Kakvo da napravq?I kakvo mislite za tova koeto Vi napisah?Su6to taka pravilno li sam postupila?![]()