Zdraveite skupi teen4eta.Az sum na 15 godini i imam nujda ot savet.Zna4i az sum s priqtelq si ot 2 godini.Stra6no mnogo go obi4am i toi men su6to.Mnogo kratnno mi go e dokazval.Do sega ne sme si izneverqvali i do sega vsi4ko sme si kazvali.No dnes stana ne6to ,koeto me nakara da se zamislq za mnogo ne6ta.Toi ima brat v edin grad blizo do Silistra.I toi mi be6e obe6tal 4e nqma da hodi tam daje mi se be6e zaklel.No dnes mi saob6ti 4e e v tozi grad.Togava az mu se razkre6tqh.Neznam dali bqh prava!Prosto se po4yvstvah predadena.Za6to sled kato me obi4a tolkova mnogo ,za6to e naru6il dymata si?Toi mi obqsni 4e naistina mnogo sajelqva i 4e mnogo me obi4a.Prosto edin negov fr na kogato mnogo darji go pomolil da otidat v tozi grad.
To4no predi 4 dni toi mi be6e kazal 4e nqma nujda ot nikoi osven ot men.Za6to sega e oti6al Spored men nqma6e da ogajda na priqtelq si i ako az bqh vsi4ko za nego (kakto toi tvarde6e)6te6e da si odarji na dymata.NEznam dali me obi4a o6te
Pls daite mi savet.Kakvo da napravq?I kakvo mislite za tova koeto Vi napisah?Su6to taka pravilno li sam postupila?