.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: акинетон

Повече от фен
    ахехахех да ти се пуши джойнт и да си свиеш джоджан е тфа е то !!! голямото зле аз се друсам с аспирин...мн е яко ахехаех стига сте се тъпкали с боклуци бе...ше почнете сигурно да стържете мазилката от стените и да дробите тухли деа... абе който,кфото както го иска-free respect

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Преебаваш се злобно...

Аз за 1.77лв. предпочитам да си взема 3 бири, пред това да се друсам с някакви лайна.

akinetona e nai dolnoto ne6to,koeto moje da su6testvuva!Nikoi da ne go vzima ili da ne go povtarq... tva sa tolkvoa kovarni hap4eta,ne si zaslujava,az 6th da umra,lejah v bolnici na sistemi zaradi tazi prostotiq!Hora...kazvam vi go s mngoo dobri 4uvstva,ne si struva da si zagubi6 jivota za6toto edin den ti e 6traknalo da se nadrusa6 s teq laina.sa sled kato se opravih si pafkam joint i to mnogo rqdko...no pove4e s teq laina s koito se zanimavah,nikoga!Nai mnogo s akinetonite. tva e nai tujnata istoriq,neznam koi e bil 1-q koito e kazal 4e s tva stava nqkvo "qko". i da e po4nalo da se razduva nasam na tam...bih mu razmazala mutrata na toq,ne samo za6toto i az sum se hvanala na teq dumi,a za6toto kakto i sega vijdam produljavat da se hva6tat hora,koito sa kato men PREDI,hora bez mozuk!sega sled kato ve4e ne drusam ni6to se 4uvstvam mnogo po pulnocenna i razbiram godinite koito sum pravila teq laina vsu6tnost kolko mnogo sum izpusnala ot tova koeto jivota moje da mi predloji

FUCK DRUGS

Tva da se drusash s hapcheta ot aptekite e mn. izpadnalo spored men chestno....
    No sum chuvala ot edin pozmat che tova hapche bilo za bolni ot parkinson i kato go izpiesh imash chuvstvo che hodish po meka zemq i t.n kato cqlo ne se izkefih na opisa mu i tova me obedi za poreden put da ne se drusam s hapcheta...

Цитирай Първоначално написано от sladi4kata_lady
    Tva da se drusash s hapcheta ot aptekite e mn. izpadnalo spored men chestno....
    No sum chuvala ot edin pozmat che tova hapche bilo za bolni ot parkinson i kato go izpiesh imash chuvstvo che hodish po meka zemq i t.n kato cqlo ne se izkefih na opisa mu i tova me obedi za poreden put da ne se drusam s hapcheta...
    дам за паркинсон е ама тва кво виждаш си е доста индивидуално...

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    АХахахахахах малеее не знаех че има и други глупаци които са се занимавали с акенпляктори ахахаха (както им викахме тука в доброто старо време на 16-те и 17-те).ЕЕмии да .Не се занимавайте с тая простотия щото ако се нарисувате много с тва може да ви се губят 4-5-6 дни.Иначе е интересно.Дните минават супер бързо ... сякаш за по 2-3 часа.Дърветата се накланят да те сграбчат.Хората са малко по странни.Цветовете се сливат.Имаш чувството че постоянно падаш,бориш се с някого да станеш...абе интересно е аххахахахаха.Само че може да ти се случи да идеш на някое място,дето си ходил като си бил надран с акинетони и да си викаш.Абе тъка съм бил някога.... ама не моа се сетя кога... познато ми е такова. ...
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си