.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: акинетон

акинетон

Тай! Начи фен съм на наркотиците и то на тея дет в аптеката ги има !!! Канех се да си купя паркет или тоя немски аналох АКИНЕТОН ,но исках да знам дали ги има в аптеклата свободно ,че с тия рецепти не мое си купиш и за баба ХАХА !!!

Е реших се един ден преди месец два беше още топло!

Та тоя ден обиколих бая аптеки ,все ми казваха нямаме! Но на една почнаха да търсят което ме зарадва!!! Но па не намериха! И после пак търсих и намерих !!! Дадоха малко се изнервиха ама ко да се праи!!!

Е надрусах се и ко ... Не ме хвана много! Има по 2 и 4 мг аз явно съм зел от 2! Дозата която ти трябва е 10-20мг АТРОПИНОВ ДЕЛЕРИУм ако земеш над тва си мн зле и може и да литнеш па да те земе некое такси знам ли!!!

Аз испих 5 хапа ,но не наведнъж а на по 5 минутки по едно 4 перорално и 5 го изшмърках ,но ми беше леко сополив носа и може би затва не ме хвана ,но па кат го изшмурках 5 и нещо ми стана за миг виждах лица по стените АМА БЛЕДО и някви вални и нз всичко на компа беше странно!!! Мишката сама се местеше кабелите приличаха на змии мн зле!!! Ама само за малко!!! Но тоя дет беше с мене мн се надруса не знаеше кое как е!!!

Тоя хап даржи МНОГО аз 2 дена бях разсеян ,а моя приятел на другия ден имаше доста по лоши проблеми!!!

Цитирам: " Кат погледна на ляво виждам дясно и обратно" "Аве кат си местя главата се едно ми лагва кат при ебан комп "

Аве не знам къде сам ве изведнъж става мн зле"

ЯКО А!!!

Тва са психичните ефекти те траят ден два !!! Физичните като сухотат в устата и замаяността и болки е стомаха 3 4 дена!!!

ЗАВИСИ КОЛКО СТЕ ДРУСАЛИ !!! Аз 5 хапа по 2 мг !!! (май)

Значи хапчето си го бива пак ще пробвам само да стане по-топло тоя път ш хакна 5 направо и можеби 7 знам ли!!!

Цената е 1,77 дава се свободно ама се праят мн аптекарите!!!

ДРУСАЙТЕ ЯКО Е !!! Само да не му лепнат рецерта ,че пари нема за друго ве !!!

ЩЕ дам и сни мка как изглежда БЛИСТЕРА да се дървите!!!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ei takiva na raztrel!!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Guest
    Кат погледна на ляво виждам дясно и обратнo"
    На това умрях от смях...

Иначе по-дяволите не взимайте тези боклуци... Малко са хората, които се биха изкефили на ефектите им...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Ei takiva na raztrel!!

Супер фен
    искаш ли качествен хип хоп няма да те питам питам

Guest
    НА РАЗТРЕЛ Я !!! Та аз не го пиша Да се ХВЛЯ , а за хора които искат да пробват но нямат инфо!!! Аз кат исках да се зобя с тва немах никво инфо ровех в книги и нет-а и най-накрая разбрах че не си струва ,но пак те глутна щото не ме тресна яко !!!

Та тва е де !!! ПИЙС \/

Супер фен
    колко хапчета са в блистера? и за кфа болест е по принцип че се дава свободно и без рецепта?

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Паркинсон... И не се дава по принцип без рецепта.

fake
    Guest
    Акинетона все още се дава БЕЗ рецепта, не говорете глупости като не знаете.
    и едва ли са много хората, на които биха им харесали ефектите-според мен е гнусно, това са лекарства за болни хора и нямате идея какви проблеми можете да си докарате.имало е случаи, в които такива кретени като вас се разболяват от паркинсон-е, тогава поне ще ви е хубаво, ще си друсате по цял ден, а?!?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от fake
    и едва ли са много хората, на които биха им харесали ефектите-според мен е гнусно, това са лекарства за болни хора и нямате идея какви проблеми можете да си докарате.имало е случаи, в които такива кретени като вас се разболяват от паркинсон-е, тогава поне ще ви е хубаво, ще си друсате по цял ден, а?!?
    и не само паркинсон ... както филма в които влизаш може да е ден-два така може и да е доста по дълго време ... което е супер тъпо маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    nqkyde dale4e
    Аз съм от Бургас и като търсих тук,всички ми казваха че бил спрян от производство
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

akhenaton-a е много весел хап . Пет ти стигат , здъфкваш ги и след около 40 мин става лудницата.хахаха малко ли сам ги пила 2.60 в аптеката (ся сички тука ще ма искарат наркоманка ) аве много странни ефекти има понякога
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Цитирай Първоначално написано от Magic*
    Аз съм от Бургас и като търсих тук,всички ми казваха че бил спрян от производство
    при нас в сливен още се продават свободно по аптеките
    (РЕКЛАМКА)
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Guest
    ей 6у6умиги афе то тфа го заебете тоз акинетон фе 6е ви напрай сме6ни след половин година употреба после се 4удите как да се опраите. ина4е на ст. гара в аптеката кам смг кат трагнеш го има 14,50 лв за 30 хапа 4мг. , ма след толко хапа 6е видите ко се нари4е "оня свят".

Guest
    ami az su6to sum probvala,5 hap4eta po 4mg i taka,i v denq v koito gi zeh mi nqma6e ni6to,ama ve4erta ne mojah da spa,na drugiq den super dezorientirana bqh,mislq 4e ima nqkoi pri mene a sum sama...abe mani-mani.,...xaxaxa,sa mislq da si zema gubki te sigurno sa po qkia ina4e az kato gi zimah mi gi dadoha vednaga,bez recepta,ama sa nqkude 4,20lv ne6to e takova-edin blistereee derzaite

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ...nqma da te pitam...pitam

Lui 14 sum, sednal na trona, durja mikrofona, moite rimi sa bronq....LQLQLQL bah go v zdravata pesen(

Guest
    'акинца"... баси гадното. Един пи4 го размаза влака на гарата, докато бил на акинца... Е те тва е гадна дрога. халцовете от акинца са страни4ен ефект- основният им ефект е да прекъсват пътищата на мозъ4ните импулси..

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Еем,не съм очарована,понеже никой мой френд няа се навие да пробва с мен,а сама не ща да се филмирам!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от BraInLesS_f
    Еем,не съм очарована,понеже никой мой френд няа се навие да пробва с мен,а сама не ща да се филмирам!
    аре да се събереме всичките

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Престаате ли си 10 човека не знаят кое е лево и кое-десно!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    И кфо му е лошото на паркинсона?
    Според мен,ако не се друсаме по 3 пъти дневно,няа нищо да стане!

Абе Аконетон пробвах един път изядох 3 хапа нишо не ми стана само дето после 1-2 дни ме болеше главата адски много.Утре мисля да изям 4 хапа и да се напуша да видим тогава дали ще ме хванат
    podpis ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ...nqma da te pitam...pitam

Lui 14 sum, sednal na trona, durja mikrofona, moite rimi sa bronq....LQLQLQL bah go v zdravata pesen(

AKINETON
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Magic*
    хах аз неска пък зех последния от аптеката на 3ката и скоро с аверите ще се омааааажем... ако не на фани... има си ЛСД и гъбки и други нещица... \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си