.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: kak da dokaja.....

Град
    Dimitrovgrad

kak da dokaja.....

zdraveite malko tapa temi4ka 6te pusna no za mene tq e naistina izklu4itelno vajna.
    zna4i hodq s edno mom4e i vsi4ko e mnogo hubavo obi4ame se vzaimno darjime mnogo edin na drug no lo6oto e 4e toi si misli 4e mu izneverqvam s nai dobriq mu priqtel kak da mu dokaja 4e ne e taka smisal....kak da mu dookaja 4e go obi4am po kakav na4in probvah mnogo na4ini da mu go kaja i dokaja no ne stava kajete vii kak bihte postapili da dokajite 4e obi4ate priqtelq si adski mnogo.
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

Голям фен
    А какви са мотивите му да мисли така?

Град
    Dimitrovgrad
    ami priqtelq mu idva nego kato go nqma prosto se razminavat 6toto pr mi e student i negoviq pr sa6to no se razminavat kato si idvat i negovoiq priqtel ne poznava nikoi v dgr samo men i o6te 2 mom4eta da izliza s tqh i izlziahme na kafeta i razhodki no ni6ty pove4e naistina zatova toi si misli 4e ima ne6ty a naistina nqma.kak da mu dokaja 4e go obi4am i e vsi4ko za men
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

ами и моя приятел е много ревнив така че те разбирам обаче май вече му минава
    по темата-той защо си мисли че му изневеряваш??и защо баш с най-добрия му приятел ??се някаква причина трява да си му дала,не може една сутрин просто да се е събудил и да е решил че му изневеряваш...
    а пробвала ли си да му кажеш нещо такова "аз не ти изневерявам и се опитах да ти го докажа по много начини,но ти щом не ми вярваш значи съдиш по себе си!значи ми изневеряваш с някоя моя приятелка!"
    с неговите камъни по неговата глава-да го видиш после как ще се заоправдава!
    успех

Град
    Dimitrovgrad
    probvala sam go tova
    mnogo na4ini sam probvala i prosto nz ve4e kak da mu dokaja
    a do tova za6to si misli taka po gore kazah 6toto s negoviq priqtel se razminavat toi kato e tuka priqtelq mu go nqma a priqtelq mu kato e tuka moq priqtel go nqma i toi si misli 4e naro4no se r azminavat no prosto taka se polu4ava i 4e izlizal priqtelq mu samo s mene pak toi ot tuka poznava samo mene i o6te 2-3 4oveka

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Спри да му даваш поводи да си го мисли

Повече от фен
    Mmmm, za da revnuva zna4i is mu dala povod, pyk dori i vsy6tnost da ne si pomisli koe epo-dobre, da si zpazi6 vryzkata s engo ili priqtelstvoto s drugoto mom4e...po princip ne e hi4 hubavo da pravi6 takyv izbor no ako tolkova mnogo go obi4a6 sama trqbva da re6i6 ot prisystvieto na koi ot dvamata moje6 da se li6i6!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Град
    Бургас
    кажи му обичам те не ти изневерявам ако искаш ми вярвай даже може да му се расърдиш че не ти вярва.. а се дръж по дръпнато в въпросния му приятел.. абе всичко ще отмине

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pidbolkata
    ami priqtelq mu idva nego kato go nqma prosto se razminavat 6toto pr mi e student i negoviq pr sa6to no se razminavat kato si idvat i negovoiq priqtel ne poznava nikoi v dgr samo men i o6te 2 mom4eta da izliza s tqh i izlziahme na kafeta i razhodki no ni6ty pove4e naistina zatova toi si misli 4e ima ne6ty a naistina nqma.kak da mu dokaja 4e go obi4am i e vsi4ko za men
    Мацко нека да те светна за нещо. Тва е едно нещо което съм го открил и наистина се оказва факт. Когато едно момиче обръща повече внимание на едно момче, момчето започва да си мисли че момичето го харесва (въпреки че момичето може въобще да не го харесва), в последвствие от това внимание и разбиране, което момчето получава, момчето започва да се влюбва в момичето независимо от всичко. Приятелят ти ревнува с основание тази причина, тоест получава малко внимание, няма нужда да го убеждаваш с думи, защото те не помагат и няма да помогнат. Ако твърде често споменаваш за този другия пред своето гадже с основание момчето се притеснява. Обръщай повече внимание на своя, заеби го тоя поради причината обяснена по-горе. Отдай му се изцяло, бъди негова. Тва да бъдеш сигурен в приятелката си е ебаси якото, защото знаеш че няма да те издъни и че няма никаква заплаха. Бъди с него!!! Покажи му колко много го обичаш, по всякакъв начин. Лудейте във всякакви варианти не само в секс. Накарай го да направите нещо лудо...
    Късмет!!

Град
    Dimitrovgrad
    mersi mnoo za saveta 6te se postaraq da go napravq no vapreki tova toi sam me pita kfo sme praili i kade sme hodili s priqtelq mu no kakto i da e 6te se postaraq vsi4ko da se oprai

Мега фен Аватара на koalka
    Еми извинявай,ама и той егати доверието има в тебе.Все пак имате връзка и той пак....Ами поговорете тримата-ти,приятелят ти и неговия най-добър приятел и му кажете,че няма от какво да се притеснява.А ти дала си му повод да мисли,че му изневеряваш,защото няма логика да си мисли просто ей така?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Спри да му даваш поводи да си го мисли

Oooooo povqrvai mi priqtelq ti se pritesnqva s osnovanie... i to dosta golqmo!!! Ot li4en otpit ti go kazvam. Edno momi4e koeto tolkova mi govore6e 4e me obi4a ala bala sumati meseci i nakraq se zaliubi s nai dobriq mi priqtel s koito az gi zapoznah prosto 6toto sa mi blizki i dvamata i... kvo stana kakto se obi4ahme uj izvednaj te se zaobi4aha az ostanah ignoriran taka 4e... gledai si gadjeto koito obi4a6, a priqtelite na 2-ri plan!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,стават такива неща-аз лично го обръщам на майтап. Казвам-хубаво ей сега след като ме изпратиш му звъня и ще си лягаме после да спим. Щом се майтапиш с нещо рано или късно ще се усети,че не е прав. А иначе по-сериозното решение е да се съберете тримата и да обсъдите ситуацията!

Град
    Dimitrovgrad
    aham tenks vi mnoo hora za savetite naistina si obi4am priqtelq no pak razbere 4e naistina ne sam mu dala povod edinstvenoto ne6ty e 4e izlizah s priqtelq mu za6toto toi nqma tuka s koi da izliza kato doide tensk za vsi4ko nadqvam se si4ko se oprai :P

Guest
    Това жените никои не може да ги разбере, та дори и самите те Само те си знаят какви игрички си въртят, все искат по-големи "батковци" и постоянно се люшкат наляво-надясно. Много лесно се изкушават, което не е хубаво. Просто разберете едно нещо: не си играйте с нас, мъжете, защото това няма да ви донесе нищо хубаво! Научете се, като казвате че харесвате едно момче/мъж и го обичате не бива постоянно да се задявате с други представители на противоположния пол. Едва ли някои ще се слуша в думите ми, но те според мен са верни и отразяват хараке=терните черти на женската психика. На жена не може да се има доверие, освен в някои редки случаи. Затова: мъже, бъдете предпазливи и не се доверявайте никога 100 % на една жена, колкото и да я обичате. 100 % доверие се получава след много време живот и тези хора, в които имате пълно доверие са по малко от пръстите на едната си ръка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си