.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Повече от фен

Как се държи класната с класа ви?

Нашата е ужасна ;( Тя по принцип е добър човек, но не става за класна!!! Миналата ни класна като правихме празненство за Коледа, ни беше направила банички (много бяха хубави) вътре с късметчета. Всеки ден идваше да ни види. За 1 март ни правеше мартенички. Постоянно ни защитаваше.Тогава обаче не го оценявахме. Миналата година за празненството за Коледа новата ни класна дойде час и половина по късно, и започна да решава няк'ви кръстословици. А т'ва НИКОГА няма да го забравя. На края на миналата учебна година:
    -Да се надяваме, че другата година няма да сте толкова проклети. Тази година дисцпилината ви, оценките всичко беше ужасно. Не ми беше прятно с вас!!!
    Е т'ва ако е класна, то аз съм трамвай

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Ole tva e ujasno deto vi go e kazala 4ak pak tolkova i tva ba6 na kraq na u4ebnata godina!EGATI!
    I Love D.Berbatov!
    www.the-fashions.piczo.com
    ~***98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~

Ебаси и смотаната класна!!!Моита е СуПеР, жалко че завуршвам таа година
    [/code]

smacky_91
    Guest
    Na6ata sa6to e ujasna.Haresala si e edna zubarka,koqto se darji gadno s nas a pred neq se podmazva.Tapata ni klasna e tolkova pristrasna 4e nqma pove4e nakade,nqmam dumi.I tai kato izbrahme LUBIMKATA i za intrigant na klasa,klasnata tai se vbesi,4e prosto 6te6e da ni izseli vsi4ki.I ne priznava nikoe mnenie za pravilno osven neinoto.TOVA LI E NORMALNOTO DARJANIE NA U4ITEL I TO KLASEN RAKOVODITEL?!

Това наистина е много гадно...
    Аз съм сменила наколко класни: в първи клас ни беше една, страшно добра учителка, много ни обичаше всички, но излезе по майчинство.
    След това, от втори до четвърти клас ни беше някаква госпожичка, която не знаеше на кой свят е, изобщо не и пукаше за класа, добре и това мина, но от пети клас ни дойде друга класна, която се опитваше да направи нещо, но и тя не знаеше какво, просто полудя...
    Преместих се в друго училище и там учителката беше велика, това е най- обичаната от мен класна преподавателка. Тя беше много добра, не просто учителка или класна, а приятелка...
    От девети клас нагоре ми е мъж- класен, добър човек, всичко прощава, но никой не го оценява...

Това, което става с учителката ви си е нейна работа, тя си е такава явно и никой нищо не може да направи по въпроса, така че стискайте зъби и си живейте живота, пък класната ви да си гледа работата, не и обръщайте никакво внимание, щом се държи така, значи не заслужава вашето уважение!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Nashta ot 1 sedmica ni razpravq da si smenqme lichnite lekari ako ne ni davat belejki,i da prestanem da davame belejki ot Vanq Vasileva celiq klas

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Моята класна е много зле.Супер строга е.Иска от нас да сме идеалния клас,момчетата да не се бият и цитирам:
    "Няма да ми идвате на училище с къси поли,голи пъпове и гримирани да не сте някой махаленски курви"
    или друга изцепка относно стила ми на обличане
    "РадЕ(пффффф мразя да ми викат така)какво си се облекла цялата в черно и с тея изсулени дрехи,да не отиваш на гробищата я си сложи като хубавите момиченца розовко"(пффффффффффффф)

ДА,мога да я призная че не е като някой класни които не се грижат за класа си-всичко ни организира ала-бала.
    Ама ся с още некфи мацки от моя клас да идем хипер раьголени на диското за коледа
    ОТМЪЩЕНИЕТО НА СИТИТЕ
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    наща класна е мноу яка...като има празник чепри организира туй-онуй абе супер е \/ \/ \/

Супер фен
    наща не е особено добра ама като за класна бива .....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Предишната ни класа от 9-ти до края на 10-ти клас беше много добра. Защитаваше ни, разбираше ни въобще класна мечта. А сегашната е ... цербер, не ни разбира, дава го много строго. Наистина и ние не сме цвете за мирисане, но тя понякога прекалява и то много. Но ще я изтърпиме още няколко месеца.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Нашата класна супер много я уважавам-много точен човек,малко е строга,но все пак...защитава ни(доколкото може)макар че в последно време се държи мн гадно,но зех да я разбирам...с клас като нашия
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    До сега в новото даскало съм имала 3 класни...
    първата беше страхотна, изкара ни целият осми клас и до средата на девети.. предаваше ни по химия и физика ...
    държеше се с нас перфектно .. защитаваше ни, угаждаше ни.. празнувахме и двете години Коледа ... просто.. много мила и готина класна.. после си счупи крака и тази по математика ни стана класна.. тя ни познаваше и не беше проблем.. и тя беше готина за класна.. водеше ни насам-натам .. абе.. добре се държеше...
    но сега 10ти клас имаме нова класна, която е ужасно, тъпа, досадна и проклета жена...
    хич не ни харесва(ние нея също, защото е луда и не може да преподава, а ни е сложена на най-важният предмет - счетоводство), когато по някой предмет имаме високи оценки едва ли не се кара със съответният преподавател и му казва да ни пише по-ниски оценки..
    обижда ни, говори глупости.. просто.. тая жена я мразя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Най-добрата Във всичко-перфектният преподавател,изключително точен човек,готова е да пожертва собствения си авторитет,когато става въпрос за класа...и въпреки,че е сторга и се опитва да се държи така с нас ни обича много. Пак ще повторя-най-добрата учителка
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    До сега в новото даскало съм имала 3 класни...
    първата беше страхотна, изкара ни целият осми клас и до средата на девети.. предаваше ни по химия и физика ...
    държеше се с нас перфектно .. защитаваше ни, угаждаше ни.. празнувахме и двете години Коледа ... просто.. много мила и готина класна.. после си счупи крака и тази по математика ни стана класна.. тя ни познаваше и не беше проблем.. и тя беше готина за класна.. водеше ни насам-натам .. абе.. добре се държеше...
    но сега 10ти клас имаме нова класна, която е ужасно, тъпа, досадна и проклета жена...
    хич не ни харесва(ние нея също, защото е луда и не може да преподава, а ни е сложена на най-важният предмет - счетоводство), когато по някой предмет имаме високи оценки едва ли не се кара със съответният преподавател и му казва да ни пише по-ниски оценки..
    обижда ни, говори глупости.. просто.. тая жена я мразя
    koq vi e bre? ne vi li e natashka?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мойта класна е много печена.Постоянно ни защитава,извинява ни отсъствията.Класна мечта. \/

gospodi az imam za klasna ne6to sredno m/u pitbul i zombi i az nz kak se e polu4ilo no ne mi i puka mn mn vajnoto e 4e e palna BUCA mn q mrazim celiq klas i ni e mn kofti 6toto trabva6e samo v 8 kl. da sme s neq a sled tva da ni slojat za klasen nqkoi po izobrazitelno ama ne i sq si q tarpim no sme se zarekli da q otrovim jivota
    buca ne6tastna golqmo e zlo i gleda samo kak da uniji u4enicite koito ne i xodqt po svirkata vsi4ki

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    КЛАСНАТА НИ Е НАЙ-УЖАСНОТО СЪЗДАНИЕ!!!
    Но през междучасието и на екскурзии е печена!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    novata mi klasna se darji mnogo dobre s klasa..Mnogo q uvajavame \/

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Мойта е рускиня..и как се държи ами готина е иначе но много вика и неможе да казва думите на бг глатко...иначче секи час преди да флезне си сръбва от 45 градусовата руска водчица ей така за отскок

Тази година се държи просто отвратително и между другото и тя самата май си го знае...

Голям фен
    Град
    на луната
    За мойта няма да коментирам Начиии дъщеря и е от нашия клас и естествено ни дели на любимци и не!Винаги толерира групата на дъщеря си (което е нормално), но понякога не може да знаеш че не си прав но да си правиш твоето! Като тпябва да празнуваме нещо ни води във възможно най-тъпите кръчми, което е отвратителноо А пък извън училище е много сдухана и вообще не може да се отпусне с класа си! Тя е тежък случай!!!!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Ааа нащта си е печена.Малко строга ама то за такива като нас това трябва

За 5-та година съм в Английската и до сега сме сменили 6 класни омфг,на мен ми е все едно каква ще е добра,лоша никой не я слуша и си прави к'вото иска :'>

Фен
    Град
    София
    И нашта я бива, малко се разсейва ама се преживява А и то зависи много нейното поведение от поведението на класа

Град
    In Zangetsu`s world
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Nashta ot 1 sedmica ni razpravq da si smenqme lichnite lekari ako ne ni davat belejki,i da prestanem da davame belejki ot Vanq Vasileva celiq klas
    При мене е "А. Савова" . Ама иначе класния "цепи мрака" тоя човек е златен
    So it began...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си