- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- i don`t know
nikoga ne sam predpolagala che shte pisha vav foruma .. mn chesto go poseshtavam i mn mi haresva..i sega da spodelq moite pritesneniq i se nadqvam da me posavetvate neshto.Az sam na 14 a moq fr e na 18.Znam razlikata e golqma,no sme zaedno veche 5 meseca i qvno doide vreme toi da si iska i v posledno vreme samo se karame za tova,zashtoto az my kazvam che ne sam gotova vse oshte mislq che sam malka pyk i drygata prichina e,che sam spodelila s maika mi,a tq ne e v bg i me posavetva po-dobre tq kato e tuk,zashtoto nishty ne se znae kakvo shte se sluchi.Az kazah na moq fr za tova i toi si misli,che go laja,che ne sam gotova.I dnes otnovo se skarahme i ne izdarjam veche..![]()
Ключовата дума е самоанализ. Нека ти помогна малко.
Не си готова = нямаш доверие в този човек.
Той не ти вярва и продължава да настоява = ти наистина не трябва да му вярваш.
Извод - човечеца просто иска секс. Дали ще го задоволиш или ще бъдеш разумна си остава твое решение.
He who runs with aggression walks with no dignity
По принцип той иска секс което е нормално за неговата възраст,но ако наистина те обича може да почака да станеш поне на 15.Ако можеш опитай да го обедиш да почака.Успех!!!
В живота няма РЕСТАРТ бутон!!!
Еми ако те обича-ще разбере!Каква е тая мания да се прави секс с малки момичата не мога да разбера!То и аз съм на 14 ама някой поиска ли секс при положение че аз не съм готова или не искам..директно ще му тегля майните!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Poznata mi e tazi situaciq za jalost...edinstvenoto za koeto 100% moga da te posyvetvam e da pomisli6 hubavo TI kak 4uvstva6 ne6tata i da ne se vliqe6 nito ot qvno jelae6tiq te ti pritel, nito ot zagrijenata ti maika,zashtoto mnenieto i na dvamata e dosta subektivno...Poslu6ai sebe si i nai-ve4e pomni 4e nqkoi neshta stavat sam 1j i tova sa osobeno tezi koito sa za 1vi pyt...Uspeh i ot men! Ako postigne6 takyv 6te se radvam da spodeli6![]()
Everything that doesn't kill me, makes me stronger!!!
аз не виждам защо трябва да се карате за подобно нещо?! ако е заради това, че той се съмнява в теб, мисля че не си заслужава да му търпиш простотиите и прищевките! защото във вашия случей "прищявка" е точната дума за неговото поведение! задай си въпроса дали той те обича наистина или вече чувствата са избледнели и на първо място идва секса! все пак за 5 месеца не можеш да опознаеш един човек напълно
Отговори му отново,че няма причина да отказваш,освен че не си готова.ТРЯБВА да разбере,че той е на 18 и е момче,няма да му е за пръв път предполагам,а ти си на 15 и си десвтвена.Виж,майка ти е в чужбина,но няма какво толкова да се случи,ако ползвате презерватив.И надявам се приятелят ти да не те изостави,като не го направите скоро..
След като от негова страна няма грам разбиране ,по-добре ще е за теб да го разкараш.Дор и и да го обичаш,той теб едва ли![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
абе човека я е чакал вече 5 месеца.. бахти.. като не ти се ебе закфо се захващаш с гаджета и т.н... кат не искаш бегай да скачаш на ластик.. начи хем да си с него и да те обича ама да не иска секс..хахахахха wtf?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ако те оби4а ще те разбере ако не си готова не се принуждавай...това е въпрос на ли4ен избор![]()