.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен

Как да престанем с тези караници?

mn 4esto se karam s roditelite mi.v4era pak se skarah s mama i ve4erta se napih mn zdravo i posle gadjeto mi doide da me vzeme i me zavede do u tqh da se opravq,6toto az bqh mn piqna i posle az ostanah da spa tam.taka 4e az mn se karam s mama osobeno,i to nai ve4e zaradi ocenki i otsastviq i zatova 4e ne se pribiram mn mn vka6ti i 4e ne u4a.az si u4a po malko i izlizam ve4er,no pak se karam s mama.prosto neznam kak da prestanem s tezi karanici:{:{:{

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    просто бъди малко разумна..родителите ти не ти мислят лошото повярвай ми...няма смисъл от излизания и такива неща...аз лично съм на 16 години,но ми се налага да живея вече сама и сама да се справям...за да не се караш с ваще бъди по-разумна...мисли какво правиш и не ги лъжи....каквото и да си направила те ще те разберат... и ще те подкрепят..жсе пак си тяхна плът и кръв...

Guest
    под "няма смисъл от излизания "имах предвид чести излизания

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Как да престанем с тези караници?

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    mn 4esto se karam s roditelite mi.v4era pak se skarah s mama i ve4erta se napih mn zdravo i posle gadjeto mi doide da me vzeme i me zavede do u tqh da se opravq,6toto az bqh mn piqna i posle az ostanah da spa tam.taka 4e az mn se karam s mama osobeno,i to nai ve4e zaradi ocenki i otsastviq i zatova 4e ne se pribiram mn mn vka6ti i 4e ne u4a.az si u4a po malko i izlizam ve4er,no pak se karam s mama.prosto neznam kak da prestanem s tezi karanici:{:{:{

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Просто си в такъв период...на приливи и отливи.
    Ще има моменти, в който нон-стоп ще се глождите, ще има моменти, в които сте в супер отношения, после пак караници и така. След време всичко ще си дойде на мястото, споко.

mi sedni da u4i6:Pi pone 6te ti vika samo deto izliza6:Pp

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    еми и аз постоянно се карам с майка и току-що не изгони от къщи и каза чес мен не може да се живее, ама ко да се прай-тръгвам си, нямам избор
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Ti na kolko godini si ?
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    mi gledai da ne obry6ta6 osobeno vnimanie

AMAN!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от LaPeNcEto0o
    mi gledai da ne obry6ta6 osobeno vnimanie
    MI to tova ostava

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Згъвай палатките и набивай камшиците от вас Ако не те командват парада щото си им детенцето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си