.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    LiZaRt
    Guest

Какво да правя ве4е не знам

Ми зна4и от къде да започна? С нея сме ж еднин клас и аз я харесвам о6те от както я видях миналата година на 15 септ. Цяла година си мълчах за това пред нея но едновременно станахме супер добри приятели и заради тожа на мене ми бе6е о6те по трудно да я гледам ж прегръдките на други мом4ета.Сам си жну6их 4е няма да излезе ни6то и спрях да мисля за нея докато тази година тя не ми каза 4е ме харисжа, а междувременно ходе6е с едно друго мом4е а о6те 1 я харесва6е . Когато и аз и казах 4е я харежам тя каза да ис4акам малко и аз едножременно из4аках да скъса с другия .е както и да е скъсаха и кво? Когато я потих дали иска да ходим тя ми каза 4е сяга е много объркана. След което се скарахме за някъкжа супер тъпотия .Казахме си много не6та и си мислех въоб6те да не се сдобрявам с нея докато тя не ми каза 4е жсе о6те ме харесва.
    от тогава постоянно я каня на сре6та и тя постоянно ми отказва. Много съм объркан.
    Последната новост е 4е тя маи пак ходи с някакъв . И продължаваме постоянно да си казваме че се харесваме един на друг .
    Моля жи кажете ми какво да правя.

Супер фен
    Еми повече от ясно е че не иска да е с теб,щом това ти казва и показва..сори ако е прозвучало грубо ама няа начин..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на iiirish
    щом постоянно ти казва, че те харесва не вярвам да те лъже. мисля си обаче, че явно изпитва някакво раздвояване. явно държи на приятелството ви много повеч от колкото ти мислиш и тя се опитва да го запази въпреки всичко! ходи с различни момчета, не те допуска толкова близо до себе си може би именно поради тази причина, че те цени твърде много като приятел

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Заеби го тос курволяк
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами незнам...объркана е,излиза с друг,не ми се вярва все още да те харесва.

Не иска да ти го каже по грубия начин, но няма да се получи нищо, според мен.
    Черен Принц

Голям фен
    моето мнение по въпроса е 4е или само те разиграва или те харесва но по някакви при4ини не можа да тръгне с теб....трябва да поговориш с нея сериозно и да си изясните положението

Голям фен
    spored men tq te varti na malkoto si pra64e i samo te razigrava
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    ISKAM VSICHKI DA UMREM

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    spored men tq te varti na malkoto si pra64e i samo te razigrava
    За съжаление и аз съм на това мнение!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ISKAM VSICHKI DA UMREM
    4e umiraite be