- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hubavo dupe?
Iskam da popitam mom4etata, kakvi dupeta haresvate pove4e? Amerikanski tip - ogromen gyz...ili po-to4no akzano grycka amfora, Stegnato dupe sredno an golemina, ili dupeto an nqkoe elegantna slaba kaka, koeto ne e nito ispyknao nito lipsva6to? Ili moje bi nqkoi drug tip?
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
среден размер.. стегнато![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Tova go razbiram...ama ne razbiram kak moje da se haresvat zadni 4asti kato tezi, koito se pokazvat na pove4eto negyrski klipove...tova e ne6to ujasno, myjete kak go haresvat...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
The darkness around me
Shores of a solar sea
А какъв е смисълът на запитването ти?
na negurskite klipove davat takiva zadnici kakvito haresvat negrite
Няма значение какво е, важното е да ми хареса
malki dupeta haresvam,malki i stegnati.golemite ne sa mi po vkusa
normalno e jenskoto dype da e po 90 santimetra obikolka az takiwa obicham
Kakto Za Busta,za Penisa i za dr. razmeri ,taka i tuka srednoto e nai-qko dr. e grozotiq spored men,tva da e mega slaba i zadni4eto i edvam da se vijda il ida e prekaleno golqm oshte po zle ,nai qko e sredata kakto pri vsi4ki drugi neshta i tuka e taka ,a tva shte re4e da se vijda 4e ima zadnik i da se e oformil a ne ovisnal !!!
Средна работа...ма в общи линий няма голямо значение за мен!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
за щастие на аверката ми е такъв. Има най-сладкия задник на света :P :P :P :P Аз съм най-големия късметлия на света че я имам за гаджеПървоначално написано от skate_warrior
Понякога трябва да сме на принципа: "Око да види,ръка да пипне!"Първоначално написано от doky
![]()
Пък иначе и аз мразя щеки! Дупето трябва да е средно голямо така и стегнато
Окото ми хващат единствено по закръглените и леко големички.Мани ги ония анорексии както каза един пич тука.Ко да правиш слабост са ми.![]()
Колко милоПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
аз съм момиче и мога да кажа ,че всеки е с различен вкус..Тва че негрите харесват яки негърки-теб кво те бърка?Тва,че някой харесва анорексички или нормални-също какво те интересува?Надявай се твоето гадже да ти харесва задника..Или да не е с теб,заради него!
Първоначално написано от heavy^fuel
хехе, да си спретнем един booty фен-клуб![]()
Иначе на малка талия едно по-големичко дупе, лелее![]()
Aha qsno....mersi za mneniqta vse pak
The darkness around me
Shores of a solar sea
[Аз съм БЪЛГАРЧЕ ima mn sladko dupe!![]()
точно така !!!!!Първоначално написано от lady_bird
![]()
zaobleno, stegnato i zadaljitelno virnato! ... i po vazmojnost izkypano![]()
Е сртига си ми хвалила дирника, че току виж някоя как ме нападнала заради негоПървоначално написано от lady_bird
(не че ще ми е лошо де)
Ти пък от къде знаеш?Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
Бе има и некой негърки по тия клипове дето са доста добре. И тук таме разни тайландки майкооооо![]()
2т. системно