- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hubavo dupe?
Преди всичко стегнато! А най-готино е като е като детско барабанче![]()
При мене е най важно това дупето да ми харесааз съм такъв може да е най красивата у лице и другаде ама дупето не ми ли хареса....... бюста даже не е толкова важен колкото дупето.
А размера малко и стегнатоhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/58/57505_709.JPG
Ето това е перфектното дупе за мени за това съм го снимал.По такъв модел долу горе си търся момичета и да са толкова слаби
![]()
п.п. ако много зарежда и не ви го отваря натистенте F5 и ще ви покаже снимката
taz banica live
На теб копчета на клавиатурата ли ти липсват или гънки в мозъка, че пишеш такива простотий?Първоначално написано от Amayo
Единствената тайланДка е тази която виждаш в огледалото.
Бате кат не разбираш от пички остави батковците намира да си се занимават с тях. Ти си играйкай там в пясъчника.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
2т. системно
определено прекалените неща не са хубави! много голямо едвали би ми харесало,мн малко и кокалесто оше по малко трябва да има кад да се хване човек все пак а и не искам да ми излезнат синки от контакт с него с него
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
ose6tam 4e se zaformq skandal mejdu Amayo i Umniq (na bazik razbirase) koito se o4ertava da e interesen
po vuprosa za dupetata, onova ot snimkata me radva no ne e nai-dobroto, pove4e si bqh haresal 1 drugo, no ve4e ne moga da go imamno puk 1 mesec si be6e moe :P tva be6e nai-hubavoto dupe koeto sum vijdal, malko preli4a6e na tova ot snimkata samo 4e malko po-malko i po-stegnato