.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Helpless_Pamela
    Guest

Не мога повече да я понасям!!!

Здравейте... проблема е следния... на 18 години съм и имам една приятелка, която до скоро ми беше най-добрата приятелка.
    Много държах на нея. Познаваме се от близо 7 години и всичко беше чудесно до момента, в който майка й не се намеси в отношенията ни и каза, че дъщеря й не можела да контактува повече с мен или нещо такова защото не съм ходила в тях (представете си!).
    След близо година се събрахме пак, но тя вече не беше същата.
    Беше станала толкова пристрастена към материалното и парите, че вече не можех да я позная.
    Всеки път само за пари и за нищо друго не ми говори. Казах й, че това не е нормално и, че света не се върти само около това.
    Започнахме да се караме все за дреболии и тя не спирно ми натякваше колко загубени са родителите ми, задето не можели да заделят не знам си колко пари за не знам си какво... не мога повече така... това ме убива постоянно да споря с нея и да й казвам, че има и по-важни неща от парите. Какво по-дяволите да направя?!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Tova ne e predi6nata ti priqtelka.Tova vuob6te ne ti e priqtelka.Kakvo da napravi6...prosto se otdrupni ot neq.Ne mislq 4e ima6 nujda ot takuv 4ovek do sebe si.
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не трябва да правиш нищо.Един човек,който ти говори постоянно за пари,не е стойностен човек.Тя не е същия човек и никога няма да ти бъде толкова добра приятелка,колкото е била.И плют това те дразни.

Голям фен
    Мое би си наранена заради загубеното приятелство? Ще го изживееш. Дано срещнеш хора които мислят като теб и да си допаднете

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Tova ne e predi6nata ti priqtelka.Tova vuob6te ne ti e priqtelka.Kakvo da napravi6...prosto se otdrupni ot neq.Ne mislq 4e ima6 nujda ot takuv 4ovek do sebe si.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом вече не е същата и те дразни отдръпни се от нея!Недей да се мъчиш да си й приятелка в името на доброто старо време!Намери някоя друга която ще те разбира по-добре и не е материалистка!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Щом вече не е същата и те дразни отдръпни се от нея!Недей да се мъчиш да си й приятелка в името на доброто старо време!Намери някоя друга която ще те разбира по-добре и не е материалистка!
    точно така

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Много съм съгласна с този отговор.
    Точно така е, и аз имах добра приятелка, но за нея не парите бяха най важното, а момчетата, които вземат наркотици... е аз се отдръпнах от нея, защото не можех да продължа така.
    Твоята приятелка вече не е същото момиче, което е било преди време и тази нейна " пристрастеност" към парите, предизвиква неуважение към теб, тя вече не те уважава и зачита като човек, затова... по- добре за теб ще е да се отделиш от нея. Болката, която ти нанася чрез родителите ти е непростима, поне за мен- аз бих я зарязала да си "чупи главата" сама...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си