- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAk da go nakara6.....
mn mi e 4udno kak moje6 da nakara6 edno mom4e da se vlubi.da vleze6 pod kojata mu,da go podludi6![]()
не ви ли писна да питате все едно и същокакто са казали хората "насила хубост не става"! кой обича - обича, който не - това е положението
![]()
tva e mn truden vupros trqbva baq vreme
ti ne moje6 prosto taka da vleze6 pod kojata na nqkoe mom4e.vsqko mom4e si ima razli4en vkus za momi4eta taka 4e nikoi ne e kazal 4e ako nqkoq ne e ot negoviq tip,tq moje da o nakara toi da se vlubi v neq.ako toi nqma 4uvstva ti ne moje6 prosto ei taka da go nakara6 da se vlubi
p.s az znam 4e ima simpatii kam men prosto iskam da stane ne6to pove4e
Napiva6 go, pravite tolkova strahoten sex, kakuvto TOI nikoga ne e pravil i sled tova ve4e nqma da moje da te zabravi ^^Първоначално написано от Анонимко
Имаше такава тема.И пак ще кажа-НЯМА КАК ДА ГО НАКАРАШ.Ти може да го сваляш,както си иска и той пак може да не ти обърне внимание.Длъжна си да направиш опит,но той ако не те харесва....
Ами с времето то ще си покаже дръж! Но е много тръдно
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
При всяко момче е различно.
Черен Принц
imashe takava temamojesh da q razgledash ... zashtoto ve4e mi pisna da pisha edno i syshto![]()
Оф хиляди еднакви теми..На сила,хубост не става!Не можеш да накараш някого да прави каквото и да било без негово желание...Също не можеш да нареждаш на сърцето кой да обича- и кой не!![]()
f@nt@zi@