- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка в чата?
Кво мислите за връзките в чата?(в смисъл за ходенето с момче/момиче по чат).Напишете вашето мнение...
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Тези връзки не са истински и това според мен е тъпо.Да ходиш с момче от чата...и какво?Може да си изневяравате,а и вие ако не сте се виждали въобще няма чувства.
Питай отново след пет години... ако тогава не те е срам.
He who runs with aggression walks with no dignity
От една страна за от друга страна против...
Значи "ЗА" ,защото понякога излизат наистина свестни връзки ,но "против" ,защото повечето са шантаж!
съгласнаПървоначално написано от koalka
Feel my pain
Обаче има и друга страна. Ако пък се видите и харесата, така по чата първо може да прецениш човека, да му видиш снимките и после може да си уговорите среща. Слад това всичко е според зависи.Първоначално написано от koalka
Черен Принц
Za wryzka s chovek ot chata ,s kogoto sym se zapoznala LICHNO i mi e dopadnal -da ,no s chovek koito nepoznavam i samo si chatim -![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
тези връзки по 4ата най-4есто са мюу хора от разли4ни драдове,а след като гаджето ти от др град просто не можеш да си сигурна какво прави в твое отсъствие...при това е мн тъпо да си гадже с някой който дори не си виждал![]()
Според мен,връзка в чата не може да съществува!Какви чувства можеш да имаш към човек,когото не си виждала?Можеш ли да го опознаеш изцяло само от 1-2 седмици чат?!...и да му имаш доверие?..Не мисля че е възможно!![]()
П.С гласувах-Против!![]()
f@nt@zi@
Emi dam az taka se zapoznah s moito momche!Ama beshe otdavnaПървоначално написано от dream_dragon
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Za chad vruzkite sum tvurdo imam mn fr koito imat takiva vruzki i mn se obichat i az sum imala.
смятам, че подобна връзка се поддържа наистина трудно. за мен връзката се основава не само на общите разбирания и интересни, но и на близоста между двамата! понякога човек има нужда просто от една прегръдка, от една топла дума, а това е невъзможно да стане в чата![]()
запознансвто по чата - окей,и без тва повечето ми връзки така са започнали, но да ходиш с някой,който не си виждал.. е пълна глупост и най-вече измислица. то реално.. не ходите. абе,невъзможно е с една дума.. то в чата може всякакви да си ги приказваш,но друго е на живо..
Аз се двоумя защото е забавно да опознаваш непознати характери.Но също така незнаеш кой е от другата страна и това е доста тъпо.![]()
твърдо против! за мен това е най-голямата простотия която може да се измисли .... направо ми става смешно като чуя за такава връзка
П.П.:Може да не съм разбрала ама нали не става въпрос просто за говорене а за по сериозни неща![]()
Плюса е в тва че можеш да поддържаш връзка с някой,но минуса е че не е истинско!
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Аз не знам,но по такъв начин се запознах с един руснак.Писахме си 2 месеца и той реши да дойде тук заради мен.Така и направи.Влюбихме се един в друг до полуда,но когата трябваше да се върне в Русия и на двамата ни беше толкова тежко.Писахме си след това и все още си ,но за жалост връзката ни е невъзможна заради разстоянието.Той каза,че в сърцето му винаги ще има място за мене и че никога няма да ме забрави.Тогава не го разбрах напълно,но сега да въпреки,че продължих живота си напред аз все още храня топли чувства към него.Той винаги ще има място в сърцето ме и аз ще запазя нашите прекрасни спомени завинаги.В никакъв случай не съжелявам че се запознах с него и се влюбих,болката беше непоносима при раздялата ни,но хубавите ни спомени са много по силни и ярки.Много съжалявам,че ви досадих с моята история![]()
Аз пък сам за...така се запознах с гаджето миии и имахме враска 1 година...според меене си4ко в тоя живот е вазможно
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Glasuvah ZA vryzkite po chata.. I shte se argumentiram... Po chata moga da govorq vsichko.. Moga da spodelq vsichko.. Zashtoto choveka sreshtu men e daleche.. nito moje da me predade nito da mi navredi... Moga da se vlubq po chata.. Zashtoto kakvo e neshto materialno na veznata sreshtu edno duhovno bogatsvo koeto toi moje da mi podari... Moga da se pochuvstvam shtastliva kogato govorq s nego.. Da ne moga da go dokosna.. ne moga da go celuna.. ne e realno naistina.. No chuvstvata koito porajda u men sa istinski...
Защо не? Аз май си имам такава връзкас едно момче от друг град...никога не сме се виждали и нямам такива намерения,обацхе си се лигавим в чата
целувки,милувки...перверзий ки
говорим си на мило ала бала ...
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
оффф забравих,че съм на БГ...там трябваше да пише "обаче"Първоначално написано от TeditoOoo
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Хах...
По чата не може да има истинска любовна връзка!
хъхъ..
Еми нз....що па да нема или аз не я схванах тая тема или..
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
А какво мислите за връзките на обувки?