.

Виж резултатите на анкетата: За или против такава връзка?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

26 42,62%
  • Против

35 57,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Връзка в чата?

Кво мислите за връзките в чата?(в смисъл за ходенето с момче/момиче по чат).Напишете вашето мнение...
    Po-dobre da pu6a i da letq,
    otkolkoto da piq i da padam!

Мега фен Аватара на koalka
    Тези връзки не са истински и това според мен е тъпо.Да ходиш с момче от чата...и какво?Може да си изневяравате,а и вие ако не сте се виждали въобще няма чувства.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Питай отново след пет години... ако тогава не те е срам.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От една страна за от друга страна против...
    Значи "ЗА" ,защото понякога излизат наистина свестни връзки ,но "против" ,защото повечето са шантаж!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тези връзки не са истински и това според мен е тъпо.Да ходиш с момче от чата...и какво?Може да си изневяравате,а и вие ако не сте се виждали въобще няма чувства.
    съгласна
    Feel my pain

Обаче има и друга страна. Ако пък се видите и харесата, така по чата първо може да прецениш човека, да му видиш снимките и после може да си уговорите среща. Слад това всичко е според зависи.
    Черен Принц

Голям фен
    Za wryzka s chovek ot chata ,s kogoto sym se zapoznala LICHNO i mi e dopadnal -da ,no s chovek koito nepoznavam i samo si chatim -
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    тези връзки по 4ата най-4есто са мюу хора от разли4ни драдове,а след като гаджето ти от др град просто не можеш да си сигурна какво прави в твое отсъствие...при това е мн тъпо да си гадже с някой който дори не си виждал

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Според мен,връзка в чата не може да съществува!Какви чувства можеш да имаш към човек,когото не си виждала?Можеш ли да го опознаеш изцяло само от 1-2 седмици чат?!...и да му имаш доверие?..Не мисля че е възможно!

П.С гласувах-Против!
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dream_dragon
    Обаче има и друга страна. Ако пък се видите и харесата, така по чата първо може да прецениш човека, да му видиш снимките и после може да си уговорите среща. Слад това всичко е според зависи.
    Emi dam az taka se zapoznah s moito momche!Ama beshe otdavna
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Za chad vruzkite sum tvurdo imam mn fr koito imat takiva vruzki i mn se obichat i az sum imala.

Мега фен Аватара на iiirish
    смятам, че подобна връзка се поддържа наистина трудно. за мен връзката се основава не само на общите разбирания и интересни, но и на близоста между двамата! понякога човек има нужда просто от една прегръдка, от една топла дума, а това е невъзможно да стане в чата

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    запознансвто по чата - окей,и без тва повечето ми връзки така са започнали, но да ходиш с някой,който не си виждал.. е пълна глупост и най-вече измислица. то реално.. не ходите. абе,невъзможно е с една дума.. то в чата може всякакви да си ги приказваш,но друго е на живо..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз се двоумя защото е забавно да опознаваш непознати характери.Но също така незнаеш кой е от другата страна и това е доста тъпо.

Супер фен
    твърдо против! за мен това е най-голямата простотия която може да се измисли .... направо ми става смешно като чуя за такава връзка

П.П.:Може да не съм разбрала ама нали не става въпрос просто за говорене а за по сериозни неща

Фен
    Град
    София
    Плюса е в тва че можеш да поддържаш връзка с някой,но минуса е че не е истинско!
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Голям фен
    spored men tezi vrazki sa mn tapi i nqma smisal ot tqh
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    Аз не знам,но по такъв начин се запознах с един руснак.Писахме си 2 месеца и той реши да дойде тук заради мен.Така и направи.Влюбихме се един в друг до полуда,но когата трябваше да се върне в Русия и на двамата ни беше толкова тежко.Писахме си след това и все още си ,но за жалост връзката ни е невъзможна заради разстоянието.Той каза,че в сърцето му винаги ще има място за мене и че никога няма да ме забрави.Тогава не го разбрах напълно,но сега да въпреки,че продължих живота си напред аз все още храня топли чувства към него.Той винаги ще има място в сърцето ме и аз ще запазя нашите прекрасни спомени завинаги.В никакъв случай не съжелявам че се запознах с него и се влюбих,болката беше непоносима при раздялата ни,но хубавите ни спомени са много по силни и ярки.Много съжалявам,че ви досадих с моята история

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Аз пък сам за...така се запознах с гаджето миии и имахме враска 1 година...според меене си4ко в тоя живот е вазможно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Glasuvah ZA vryzkite po chata.. I shte se argumentiram... Po chata moga da govorq vsichko.. Moga da spodelq vsichko.. Zashtoto choveka sreshtu men e daleche.. nito moje da me predade nito da mi navredi... Moga da se vlubq po chata.. Zashtoto kakvo e neshto materialno na veznata sreshtu edno duhovno bogatsvo koeto toi moje da mi podari... Moga da se pochuvstvam shtastliva kogato govorq s nego.. Da ne moga da go dokosna.. ne moga da go celuna.. ne e realno naistina.. No chuvstvata koito porajda u men sa istinski...

Фен
    Град
    out of the reality
    Защо не? Аз май си имам такава връзка с едно момче от друг град...никога не сме се виждали и нямам такива намерения,обацхе си се лигавим в чата целувки,милувки...перверзий ки говорим си на мило ала бала ...
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Фен
    Град
    out of the reality
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Защо не? Аз май си имам такава връзка с едно момче от друг град...никога не сме се виждали и нямам такива намерения,обацхе си се лигавим в чата целувки,милувки...перверзий ки говорим си на мило ала бала ...
    оффф забравих,че съм на БГ...там трябваше да пише "обаче"
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Хах...
    По чата не може да има истинска любовна връзка!
    хъхъ..

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми нз....що па да нема или аз не я схванах тая тема или..
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    А какво мислите за връзките на обувки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си