- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка в чата?
Konfucii kazva : I nai golqmata laja povtarqna mnogo pati stava istina!
Tva sas sigornost e vqrno ot opit znam po rano i az tei zaribqvah po mirc-i ala bala gluposti povtarq6 na nqkoq koqto ne si q vijdal 4e q obi4a6
i sqkvi gluposti i po edno vreme po4va6 da si vqrva6 4e q obi4a6 a vsa6tnost ti ne znae6 koq e vqrno v mirc moje da razbere6 4oveka kakyv e otvytre a ne otvyn kakto v pove4eto slu4ai tva si e za Lamz
Gotinite kat mene otivat na disko haresvat nqkoq pi4ka otiva6 kazva6 li Zdravei Kak si?
Zema6 i nomera kani6 q na kafe zaribqva6 i i predlaga6
ne e mn slojno nali tei![]()
![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Аз съм твърдо против! Даже имах и един такъв случай: Бях си чатила с едно момче известно време и тоя като реши че ходим, и започна да ми държи сметка с кой съм била, какво съм правила и некви такива! Бих му шута и не съм се занимавала с него ама е страшно тъпо любов в чата![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ако двамата не са се виждали на живо съм против
Против,защото незнаеш кой стои от другата страна!
Еми смисъл ако не са се виждали, а единствено си чатят обаче са "гаджета"- та това каква връзка е да не познаваш човека, с когото имате връзка...еми тъпа работаПървоначално написано от BeBcHeTo
![]()
П.П. И аз имах такова чудо...в шести клас![]()
![]()
![]()
хъхъ..
бебешка работа
амии... в чата според мен е глупост!Всеки си бръщолеви някакви простотии и ....!Абе не ми харесва!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!