- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- новата година
еми здраве,щастие,късмет,любов, да бъде по-благополучна от 2006,да не правя същите или по-големи глупости и всичко хубаво и за всички приятели и роднини![]()
da zapazq priqtelstva si zdrave 6tastie i da si imam edno ku4ence :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Искам да падне серия от мегатонови безрадиационни бомби в Близкия Изток - писна ми от Ливан,Ирак и Израел,бахти!!! Това ще бъде наистина позитивна нова година,ако стане!
Впрочем,не съм антисемит...
Надявам се да мине по-добре от всяка, да имам късмет, да се справям добре - и да следвам където искам. [-o< [-o< [-o<
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Поскъпване на цигарите![]()
.. НАй-много искам да ме приемат в Бургас и да се изнасям от вкъ6ти 4е вече на6ите ме побъркват...
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Ем очаквам да е по хубава изпълнена само с весели и хубави преживявания. Икакто имаше и в горните постове 100% след кат влезем в ЕС ше умрем от глад!!!
еми, нз...сигурно ще има някакви промени, нови събития - със сигурност...рождени дни....годишнини....(може би), сватби....абе, нова година - ново начало, нов късмет![]()
DA e po hubava ot tazi razbira se!
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
neshto 6turopo shturo ot taq god :P
o4akvam o4akvaaaaaam...o4akvam ot 2007 ...mi nz ama iskam da vlqza v novo daskalo i da si namerq nova kompaniq [-o< [-o< [-o< [-o<![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.