- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моляви помогнете ! ! !
Казвам се Пламен 10 клас съм и вчера разкрих свойте чувства на една 11-сетокласничка разликата в годините ни е 11 месеца. Тя обаче ми отвърна че не съм от нейн тип и че не излиза с по-малки от нея. Само че работата е там че аз никога немога да спра да я обичам защото това чувство е прекалено силно за да се преборя с него. Моляви кажете ми какво мога да направя за да може и тя да ме обикне защото да ви кажа чесно НАИСТИНА ми идва да се самоубия поне няма да се измъчвам ! ! !
Имай в предвид, че хубавите неща стават бавно.Постепенно и внимателно действай.Говори с нея,но не и се бутай много,опитвай се в междучасията да бъдеш повече до нея,като свикне с твоето присъствие може и да се сбъдне мечтата ти да бъдеш гадже с нея.Това го прави поне месец да си говориш,ако има skupe или icq просто го разбери и се опитай да си пишеш.Успех!!!
В живота няма РЕСТАРТ бутон!!!
Дано да стане защото си нямате ни най-малка представа на какви нечовешки мъки съм подложен ! ! !
както бях писала и в друга тема "насила хубост не става". щом момичето ти е казало, че не иска да допускате някаква интимна близост, значи така е решила и смята това за правилно. ти нямаш тази власт над нея, че да й казваш какво да мисли и прави. чувстватата у един човек не могат да се породят насила!
моят съвет е да се опиташ да я забравиш. и не казвай, че винаги ще я обичаш! още си на 16 и това не може да е любов за цял живот! така че погледни напред и виж колко други момичета има![]()
НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НЕЯ ! ! !
- Права си насила хубост не става НО аз ще продължавам да се опитвам докато не каже да пред олтара на някои ! ! !
ах, заблудени деца...изпитвам искренно съчувствие към прекалено драматизираните ви изказвания
![]()
Ти казваш това защото не си с благородна душа а моята за съжаление е такава и съм се влюбил в тази 11-сетокласничка и серце не ми дава да я забравя или да и изневеря ! ! !
моята душа не била благодорда![]()
![]()
ох, момченце не си ми нито на ъкъла, нито на годините, че да правиш подобни изречения!
седни си най-после да задника и спри да се ровиш в моята душа
тя си е наред, както и живота ми именно защото мисля, а на теб това не ти се отдава както виждам!
ВНИМАВАЙ СЪС ТОНЪТ СИ МОМИЧЕНЦЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ДА УЧИШ ЗА ДА МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА МИ КАЗВАШ КАКВО АЗ ТРЯБВА ДА ПРАВЯ ! ! !![]()
![]()
![]()
за да те осведомя както трябва ще ти кажа най-културно да си гледаш работата! момиченце ще викаш на пиклата, заради която си блъскаш главата, а не на мен, защото съм далеч от 11 клас, да не говорим за 10-ти!
ах, колко са некултурни и слабо интелигентни младитети му говориш нормално, а то ти се репчи насреща
![]()
ИМАШ ОГРОМЕН КЪСМЕТ ЧЕ НИТО ТЕ ПОЗНАВАМ НИТО ЗНАМ КЪДЕ ЖИВЕЕШ ЗАЩОТО АКО ЗНАЕХ НЯМАШЕ ДА ОЦЕЛЕЕШ ДЪЛГО СЛЕД ТОВА И НИКОГА НИКОГА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА Я НАРИЧАШ ТЪКА НА МЕН МОЖЕШ ДА ВИКАШ КАКТО СИ ИСКАШ НО НИКОГА НА НЕЯ ! ! !
ох леле напишках се в гащите! мамоооооо ела да ми смениш памперсавиж какво дрисьо такъв омръзна ми да се унижавам като споря с тебе! както са казали хората "ПО-УМНИЯ ВИНАГИ ОТСТЪПВА" защото е под достойнството ми да водя подобен разговор с вчерашен мухльо, който още гащите си не може да изпере
с което приключвам въпроса
Abe ti si golqm glupak!Zamisli se nad darjanieto ti!Kato gledam kak zapla6va6 ni6to 4udno,4e momi4eto ne te haresva!Darji6 se kato malko piklivo mom4ence!Napravi kakvoto moje6,za da bade tvoq,no ne prekalqvai!Vsi4ko s ima granici!
![]()
Ти си обсолютно прав че не трябва да прекалявам но тя просто много ме ядоса ОСОБЕНО с предпоследната си реч. Както и да е поне приключи спорът .
emi neshtata stavat postepenno!!!Purvo se opitai da i stanesh mn dobur fr ii polse tq kato te opoznae moje i da trugnete nishty 4e si po maluk ot neq!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от sexY_mackA90
да всъшност и аз стигнах до това заключение дано все още да не е късно.![]()
![]()