.

Виж резултатите на анкетата: Яко ли е да си сам?

Гласували
119. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!Свободен/а съм като птица!

17 14,29%
  • Понякога.

75 63,03%
  • Не!Много ми е самотно!

27 22,69%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind

За свободните какво?

Ами,ние,които сме без гаджета какво ще правим на Св. Валентин,а?
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    In Your Mind
    Ще празнувате Трифон Зарезан.
    Оф кво се побъркахте с тоя съвсем нагласен и фалшив 'празник' бе... Оо идва Свети Валентин нямам си гадже ауу каква трагедия...
    I love you...

Guest

Re: За свободните какво?

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Еми като немаме гаджета какво от това още по-добре няма кой да ни ядосва!!!Замисли се за положителната част.

FUCK LOVE FOREVER \/

Re: За свободните какво?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Еми като немаме гаджета какво от това още по-добре няма кой да ни ядосва!!!Замисли се за положителната част.

FUCK LOVE FOREVER \/

Tова беше от мене!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм сама и не искам да съм без момчето, което обичам.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Лично аз не се оплаквам от това, че съм сам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ponqkoga e qko da si sam..Samo flirt..Obache ot druga strana e hubavo da imash chovek do sebe si koito da te obicha !!!
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    ponqkoga e qko da si sam..Samo flirt..Obache ot druga strana e hubavo da imash chovek do sebe si koito da te obicha !!!
    vqrno e ..

Guest
    Като сме сами, няма кой да ни разваля празника и ще си се напием както си му е реда

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Понякога.
    Сега не съм сама, но ако бях принципно се отдавам на други неща.. училище,спорт,некви зарибяващи глупости.. пък като дойде Св. Валентин празнувам Трифон Зарезан /не че са ще е по-различно/

И така.. общо взето не ме боли кой знае колко много, че може да съм без гадже
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    сам съм и ми е по-добре . Притрябвало ми е да завися от някоя к****

FUCK LOVE FOREVER

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всичко си зависи . Понякога е яко , друг път като гледаш гушнатите хора около тебе - сЪкс . Ама кво да се прави живот . Но поне като си сама , можеш да се отдадеш на себе си , да научиш много за себе си . Пък и винаги ще си намериш някого за натискане и флирт ... така че .. знам ли . И да си сам си има положителните страни .

А относно св.Валентин - мисля , че моят партньор ще е бутилката текила Ама лошо няма , нали пак ще си направим купона .. тва да се чува .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    София
    az deto sam bez gadje shte si se napiq za moe zdrave
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

В началото е яко, след това постепенно започва да омръзва, а накрая вече отчаяно искаш да си намериш душевна половинка.

П.П. Какво ще се прави на свети Валентин? Ами нищо - ден като ден.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като сме сами, няма кой да ни разваля празника и ще си се напием както си му е реда
    Много ясно
    Кучка съм, но не твоята...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    В началото е яко, след това постепенно започва да омръзва, а накрая вече отчаяно искаш да си намериш душевна половинка.

П.П. Какво ще се прави на свети Валентин? Ами нищо - ден като ден.
    Лелеее,се едно аз съм го написала тва мнение! =D> Напълно споделям мисленето ти.

Супер фен
    E az kato si imam gadji pak shte si praznuvam Trifon Zarezan.Pyk do sega kato sym si nqmala i sym bila sama da ne mi e bilo zle q.Pravq si kefa i se radvam na svobodata si.Poglednete go ot dobrata strana.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на iiirish

по темата: аз лично не признавам Св. Валентин и сме решили да се съберем голяма компания и въпреки, че ще сме по двойки пак да си празнуваме Трифон Зарезан \/

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    ponqkoga na 4ovek mu e po-dobre da si e sam....no da e samoten-nikoga!za6toto ponqkoga ima6 nujda da se skrie6 nqkyde...da si sedi6 sam...i da potyne6 v tvoi si raboti..no ne6tata izlizat izvyn kontrol kogato se 4uvstva6 samoten dori sred hora,za6toto ne polu4ava6 razbirane.
    milq 4e ima vryzka mejdu tiq 2 raboti....moje da si si sam no da znae6 4e noqkoi misli za tebe...i tva da krepi...a kakvo stava kogato si bil sam tolkova dylgo 4e ve4e nikoi ne se se6ta za teb...kogato stane6 istinski samoten!kogato dori pregrydkite i celuvkite na nqkoi simpatqga ne te toplqt?!?!?togava kakvo?!6te 4aka6 dokato sre6en6 nqkoi, s kogoto da se razbirate,da ti dava tova koeto iska6...moje....ami do togava??!?
    predpolagam 4e mnogo ot vas im se e slu4valo da im e tolkova samotno 4e da ne mogat da si namerqt mqsto...4ustvam se to4no taka...ponqkoga se 4udq kak stignah do tuk!oba4e v momenta po-vajnoto e kak da se izmykna????
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

В момента имам гадже,много го обичам и се радвам че ще съм с него на Свети Валентин.Обаче от друга страна понякога е по-добре да си сам!!!Винаги,когато поискаш да свалиш някой готин пич(или мацка),няма от какво да се плашиш,че ще е изневяра и т.н.Можеш да си се натискаш,да живееш ден за ден,да правиш разни диви,необвързващи неща...

Град
    София
    хаха
    абе кво ви става...
    кво може да праа на св. валентин като нямам приятел...да се гръмнеме сички без дагдета а // пхах..ужас ...
    на Св. валентин ше рона царевица... (ако некой младеж иска мое да се присъедини.. )
    ееебаси начи.. големи сте любовчийчета..ако немате гадже 1 ден и края на света дошъл

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми като си нямам гадже няма да умирам, я?Пак ще си празнувам, само че Трифон Зарезан \/

Супер фен
    Град
    Burgas
    Sv.Valentin e tup - detski i nai-ve4e KATOli4eski praznik. nqma ni6to ob6to s pravoslavnata curkva. si praznuvam Trifon Zarezan dori i da imam momi4e do sebe si. a i ne sym na mnenie 4e "denqt" e zaduljitelen praznik. stiga da iska6 vseki edin den bez zna4enie koi moje da si izkara6 qko - dali s priqteli, dali s priqtelkata.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Понякога.
    Хаххаа ехееее,че като остана без гадже няма да свърши света...пък и тооолкова много момчета има,че не ми трябва гадже..пък и още по-малко за 1 ден баси тъпото...по принцип за мен всеки ден е "Св.Валентин",защото любовта се доказва постоянно,не само в един ден..празника наистина е хубав,но и с гадже и без гадже..ПРИЯТЕЛИТЕ ОСТАВАТ! Така че и да нямам фр до тогава,със приятелчетата ще си изкарамe пак хубаво
    f@nt@zi@

Guest
    Ще празнуваме Св.Валентин и Трифон Зарезан в едно \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си