- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За свободните какво?
Ами,ние,които сме без гаджета какво ще правим на Св. Валентин,а?![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ще празнувате Трифон Зарезан.
Оф кво се побъркахте с тоя съвсем нагласен и фалшив 'празник' бе... Оо идва Свети Валентин нямам си гадже ауу каква трагедия...
I love you...
Еми като немаме гаджета какво от това още по-добре няма кой да ни ядосва!!!Замисли се за положителната част.Първоначално написано от svetlidim
FUCK LOVE FOREVER \/
Първоначално написано от Анонимко
Tова беше от мене!!!
Vladoka rulzzz
Не съм сама и не искам да съм без момчето, което обичам.
Лично аз не се оплаквам от това, че съм сам.
ponqkoga e qko da si sam..Samo flirt..Obache ot druga strana e hubavo da imash chovek do sebe si koito da te obicha !!!![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
vqrno e ..Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
![]()
Като сме сами, няма кой да ни разваля празника и ще си се напием както си му е реда![]()
Понякога.![]()
Сега не съм сама, но ако бях принципно се отдавам на други неща.. училище,спорт,некви зарибяващи глупости.. пък като дойде Св. Валентин празнувам Трифон Зарезан/не че са ще е по-различно/
И така.. общо взето не ме боли кой знае колко много, че може да съм без гадже![]()
сам съм и ми е по-добре . Притрябвало ми е да завися от някоя к****
FUCK LOVE FOREVER![]()
Всичко си зависи . Понякога е яко , друг път като гледаш гушнатите хора около тебе - сЪкс . Ама кво да се прави живот . Но поне като си сама , можеш да се отдадеш на себе си , да научиш много за себе си . Пък и винаги ще си намериш някого за натискане и флирт ... така че .. знам ли . И да си сам си има положителните страни .
А относно св.Валентин - мисля , че моят партньор ще е бутилката текилаАма лошо няма , нали пак ще си направим купона .. тва да се чува .
az deto sam bez gadje shte si se napiq za moe zdrave![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
В началото е яко, след това постепенно започва да омръзва, а накрая вече отчаяно искаш да си намериш душевна половинка.
П.П. Какво ще се прави на свети Валентин? Ами нищо - ден като ден.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Лелеее,се едно аз съм го написала тва мнение! =D> Напълно споделям мисленето ти.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
по темата: аз лично не признавам Св. Валентин и сме решили да се съберем голяма компания и въпреки, че ще сме по двойки пак да си празнуваме Трифон Зарезан \/
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
ponqkoga na 4ovek mu e po-dobre da si e sam....no da e samoten-nikoga!za6toto ponqkoga ima6 nujda da se skrie6 nqkyde...da si sedi6 sam...i da potyne6 v tvoi si raboti..no ne6tata izlizat izvyn kontrol kogato se 4uvstva6 samoten dori sred hora,za6toto ne polu4ava6 razbirane.
milq 4e ima vryzka mejdu tiq 2 raboti....moje da si si sam no da znae6 4e noqkoi misli za tebe...i tva da krepi...a kakvo stava kogato si bil sam tolkova dylgo 4e ve4e nikoi ne se se6ta za teb...kogato stane6 istinski samoten!kogato dori pregrydkite i celuvkite na nqkoi simpatqga ne te toplqt?!?!?togava kakvo?!6te 4aka6 dokato sre6en6 nqkoi, s kogoto da se razbirate,da ti dava tova koeto iska6...moje....ami do togava??!?
predpolagam 4e mnogo ot vas im se e slu4valo da im e tolkova samotno 4e da ne mogat da si namerqt mqsto...4ustvam se to4no taka...ponqkoga se 4udq kak stignah do tuk!oba4e v momenta po-vajnoto e kak da se izmykna????
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
В момента имам гадже,много го обичам и се радвам че ще съм с него на Свети Валентин.Обаче от друга страна понякога е по-добре да си сам!!!Винаги,когато поискаш да свалиш някой готин пич(или мацка),няма от какво да се плашиш,че ще е изневяра и т.н.Можеш да си се натискаш,да живееш ден за ден,да правиш разни диви,необвързващи неща...
хаха![]()
абе кво ви става...
кво може да праа на св. валентин като нямам приятел...да се гръмнеме сички без дагдета а // пхах..ужас ...
на Св. валентин ше рона царевица... (ако некой младеж иска мое да се присъедини..)
ееебаси начи.. големи сте любовчийчета..ако немате гадже 1 ден и края на света дошъл![]()
Еми като си нямам гадже няма да умирам, я?Пак ще си празнувам, само че Трифон Зарезан \/
![]()
Sv.Valentin e tup - detski i nai-ve4e KATOli4eski praznik. nqma ni6to ob6to s pravoslavnata curkva. si praznuvam Trifon Zarezan dori i da imam momi4e do sebe si. a i ne sym na mnenie 4e "denqt" e zaduljitelen praznik. stiga da iska6 vseki edin den bez zna4enie koi moje da si izkara6 qko - dali s priqteli, dali s priqtelkata.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Понякога.![]()
Хаххаа ехееее,че като остана без гадже няма да свърши света...пък и тооолкова много момчета има,че не ми трябва гадже..пък и още по-малко за 1 ден баси тъпото...по принцип за мен всеки ден е "Св.Валентин",защото любовта се доказва постоянно,не само в един ден..празника наистина е хубав,но и с гадже и без гадже..ПРИЯТЕЛИТЕ ОСТАВАТ!Така че и да нямам фр до тогава,със приятелчетата ще си изкарамe пак хубаво
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ще празнуваме Св.Валентин и Трифон Зарезан в едно\
/