.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Edna programka???

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Edna programka???

Ima li nqkakva programa kadeto s bluetooth moje da si napravi6 tel-a kato kamera za PCto?

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    хахах то ако бе6е така хората няма6е да са измислили PC Kamerata Де да бяха и изобретателите хитри като тебе да мислят 2в1
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    хахах то ако бе6е така хората няма6е да са измислили PC Kamerata Де да бяха и изобретателите хитри като тебе да мислят 2в1
    Mejdu drugoto ne pitam az,a edin priqtel i az sa6to se u4udih ama re6ih da pusna temi4ka da vidim Vsi4ko ima na toq svqt ve4e

Forslor
    Guest
    Чрез Bluetooth нестава , но със USB дата кабел няма проблем.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    XaXXaXaXA 4u Li se kfo kaza .Ima su6testvuva No samo s USB kabel4e stava . predi polzvah toq software no si Pre Instal-nah WIn-a i sa q Nqmam. puk i Taq programa ne se namira Nikak lesno
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Guest
    http://www.uzzu.hit.bg/gsm_k700%20web%20cam.html
    Това е само за Sony Ericsson K700/S700/K500/T610/T630/Z600/K750/W800/D750

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    XaXXaXaXA 4u Li se kfo kaza .Ima su6testvuva No samo s USB kabel4e stava . predi polzvah toq software no si Pre Instal-nah WIn-a i sa q Nqmam. puk i Taq programa ne se namira Nikak lesno
    И аз знам за USB ама тя пита за bluetooth
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си