- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- vapros otnosno skype
Imam edin vapros otnosno skype.Vazmojno li e poneje imam skype da vlezna s dva nick-a ednovremenno(edna priqtelka taka vliza v skype,zaedno s brat i ot 1 komp),t.e. vse edno da imam 2 skype v kompa i dvata da sa s razli4ki registraciii.AKo e vazmojno,pls kajete kak 6toto az nz,a mi trqbva
да, възможно е. ако съм те разбрала искаш два профила в скайп. за целта излизаш от сегашния си профил( на менюто file- sign out или ако ти е на бг отписване) и после регистрираш новия ник, както си регистрирала сегашния. когато искаш да ползваш единия излизаш от другия и така. малко объркано, но не ме бива по обяснениятаако обаче искаш и двата профила да са на линия едновременно ти трябват два потребителя на windows. някъде тук имаше такава тема...
Da tova iskam 2 potrebitelq v skype ednovremenno,edna pr-ka taka vliza s 2 nika ednovremenno bez da izliza ot ediniq i da vliza v drugiq.nqkoi znae li kak stava?
МИ тва и преди е обяснявано ....просто си създаваш още един акаунт на XP то.Първоначално написано от Анонимко
A kak da si napravq nov akuant?Ne6to ne gi razbiram tezi ne6ta zatova moje li malko da mi obqsni6i kato si napravq kakvo da pravq
Ako account nemmoje6 da si napravi6 ne se opitvai ina4e. pravi6 si o6te edin account . minava6 v nego i tam puska6 skype i si to4na
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Правиш си нов акаунт,от Контролен панел->Потребителски акаунти-> Съзаване на акаут(мисля че така беше) и готово.Аз съм така-сестра ми си има нейн акаут и аз си имам мой![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...