- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pls kajete kvo da pravq?!?
awe ima edno mom4e s koeto sme biv6i gadjeta,no i az i toi iskame da spim zaedno.no az ne sam sigurna-da spq li s nego sled kato ve4e sme skasali,makar az vse o6te da go obicham.neznam dali toi ima 4uvstva kam men,no az sam luda po nego i mn go obi4am i sam gotova na vsi4ko za nego.ta ne sam siurna kakvo da pravq?strah me e ot varianta,4e toi 6te razkaje na mn hora ako ne6ty se polu4i mejdu nas.a ima i drug problem-toi e devstven!kakvo da pravq?!?
мисли напред,не се връщай назад!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
няма смисъл да се занимаваш с бивши.аз лично имам правило да не се връщам при бивши
Let The BEAT Control Your Body
to4no taka ne se obru6tai nazad! a i 6tom ve4e ne ste gajeta po dumite ti razbrah 4e qvno toi te e zarqzal 6tom ti o6te go obi4ash ama 6tom ti e bil 6uta qvno ne iska da e s teb 6to re6i 4e iska da go napravite?!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
awe nikoi neznae pri4inata za da se razdelqt za tova nemojem da kajem kakvo da napravi6 no az li4no si mislq 4e na tova mo4e ako naistina e taka mu e do6l akala mlko sas zakasnenie ama pak mu e do6al i iska pak da e sas teb do kolkoto vijdam i ti iska6 da si sas nego za tova nqma ni6to lo6o da se saberet moje pak da se polu4i ne6to pove4e... zatova si pomisli dobre zareji principite i se predai na 4uvstvata tova e vajno ne kakvo 6te kajem nie...!![]()
скочи от 5-тия етаж, ама на глава да не се мъчиш много![]()
razbiram da beshe sao sex tgaa nqma problem ama shtom ima chustva po-dobre nedei![]()
Е к'во като сте бивши? Щом го искате направете го...а това че щял да се фука...пука ли си?![]()
точно такаПървоначално написано от No|Problem
![]()
emi pogovori za teq ne6ta s nego... nqma kak nikoi ot foruma da znae toi dali ima 4uvstva kum teb nito da predskaje kakvo 6te napravi...Първоначално написано от gerinceto
Ами трябва да помислиш и да решиш.Говори с него и му признай,че го обичаш.Но ако искаш спи с него,въпреки че риска да каже го има.
Лично според мен няма смисъл. Не знам причината, която е предизвикала раздялата, но има два варианта. Ако и той те обича да се съберете и да сте щастливи. Но ако чувствата са само от твоя страна лично за мен няма смиисъл да се връщаш към него, още по-малко да спиш с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!